Обміни листівками, пов'язані з Україною 🇺🇦 та всім українським

привіт усім,

натрапила з деяким запізненням на обговорення Для українців і дуже розумію цю ситуацію, коли не хочеш у переписці натрапити на громадян країни-агресорки чи людей, що підтримують російську воєнну агресію.

Тому хочу зібрати в цій темі всі прямі обміни листівками на форумі, які єднають людей з України та решти світу навколо нашої країни та культури, і де наперед відомо, з ким буде обмін:

групові обміни

  • :ukraine: Stand with Ukraine RR обмін листівками з благодійними марками та марками солідарності, випущеними в інших країнах післі початку повномасштабного військового вторгення росії до України (станом на листопад 2022 це 16 країн на двох континентах). За новинами про марки солідарності також можна слідкувати в цій темі: Stand with Ukraine stamp series

  • Ukraine x World RR :ukraine: тематичний обмін поштівками між людьми з України та решти країн світу

  • Ukraine Cover / Maxicard Creation приватна ініціатива з Канади до Дня Незалежності 2022, яка зібрала більшість випущених станом на серпень марок солідарності та чимало синьо-жовтих марок з квітами :sunflower:

індивідуальні обміни

Буду вдячна за рекомендації, уточнення та доповнення :slight_smile:

єднаймося, все буде Україна :ukraine:

6 Likes

Maybe Postcrossers from around the world would be interested in supporting Ukraine through the UA Postcards fundraiser? Get a written postcard from Ukraine, with popular stamps; support Ukraine.

3 Likes