Для українців

Привіт. Як ви вчиняєте, коли вам трапляється росіянин, котом живе в іншій країні і вам необхідно відправити йому листівку? Я просто будь яких зв’язків з цією нацією тому написала в підтримку, але так і не отримала відповіді. Чи правда, що мою сторінку заблокують, якщо назбирається деяка кількість невідправлених листівок ?

2 Likes

Hi @Rurusha Welcome to the forum.
I moved your post to #communities:ukrainian because you can talk here in your own language.

1 Like

Привіт, не заблокують. По-перше, ніхто не знатиме, відправила ти їх, чи вони просто загубилися в дорозі. По-друге, не факт, що отримувач їх зареєструє. У моїх випадках, листівки не зареєстрували, або ж зареєстрували, навіть не подякувавши. Якщо бачу серед мов російську і російське прізвище, здебільшого надсилаю листівки. Однак коли посткроссер згадує в профілі, що він росіян, пишається цим, такі адреси я ігнорую.

4 Likes

Посткросінг не видає зараз адреса росіян українцям.

5 Likes

росіяни живуть не тільки на росії

3 Likes

дякую за відповідь) тоді не буду відправляти, сподіваюсь, що дуже багато росіян траплятися не будуть

2 Likes

Привіт! Питання для украінців за кордоном, які нещодавно виіхали, ви з того ж профілю відправляли листвку? чи створювали новий профіль?

Нещодавно, мені трапився чувак, в якого наче не російське ім’я та прізвище, але в профілі написано, що він її знає і звернення до росіян, щоб писали йому російсько.
Я надіслала йому листівку, але написала, що не спілкуюся російською. бо зараз мені вона гидка.
Від відписав, що він переїхав з Німеччини в Ісландію, бо йому стало дорого платити за квартиру, всі росіяни “страждають” і , не можна їх звичнувачити, це все політика. А мє бути мир і любов. :face_vomiting:
Я йому відписала прочитати Оруєла, і процитувала Голду Меір. ніяким чином його не образила. Він написав, що моя листівка піди в смітник, бо він не терпить ненависті.Тому в подальшому, всі хто має в профілі російську будуть мною ігноруватися.
П.С. Я йому листівку з російським кораблем відправила)

14 Likes

Привіт. Я дуже давно займалась посткроссінгом, але вдома то часу бракувало, то можливості не було продовжувати своє захоплення. Зараз через війну я з сином виїхала з Харкова в Німеччину. Щоб якось відволікатись згадала про своє давнє хоббі, старий акаунт, мабуть через неактивність, видалили, тож створювала новий. Та через те що поштова адреса німецька, тому країна визначається як Німеччина.

1 Like

The team is a bit overwhelmed with work at the moment, so it might take us a bit longer to reply to all messages — I apologize for that.

Postcrossing Community Guidelines state that a postcard must be sent to every address given out by the website, so this is what we expect from every participant here. We know that this is a hard thing to do at the moment. If you don’t think you can send a postcard to every address assigned to you, we understand — but in that case, you should take a break from requesting addresses on the site and instead engage in direct swaps or other forum games where you can filter your postcard recipients.

That said, we do not condone any support for violence or the war. If you see profiles or have interactions with other members that contain hate speech or war support, these should be reported to Postcrossing so that we can take action.

5 Likes

This topic is closed since some months and Ana wrote a comment to it - so it is not necessary to flag posts now.