[Ukrainian] Українська - 🇺🇦

У мене питання - а навіщо писати Тариф Поштова картка? Це як страховка?:joy:

Pond frog, garden jasmine, heraldry of cities Zolotonosha and Burshtyn.

1 Like

2.Emblems of the cities of Burshtyn and Tetiiv, drawing “Odalisque” by Taras Shevchenko, a prominent Ukrainian poet. The handwritten inscription means “postcard tariff”

1 Like

There are many postcards, one is good (inscription on the craft paper).
Rooster. Embroidery on shirts of different areas. Easter cakes.

1 Like

Привіт😀
Може хтось знає, чому мені не приходять листи на ел.пошту з сайту. Наприклад сьогодні, моя листівка долетіла до посткроссера з Німеччини. Але хурей на пошту мені не прийшов. Також не приходять витягнуті адреси…

Привіт!
Спробуй звернутися в службу підтримки, якщо нічого з цього посилання не допоможе. Та ж проблема в інших користувачів: 1, 2, 3

Привіт, а коли мені почнуть присилати листівки, я сьогодні свою першу листівку відправив

1 Like

Привіт! Після того,як буде зараєстрована твоя відправлена листівка

Привіт усім! Я зараз у Швейцарії тимчасово, але дуже рада бачити инших учасниць та учасників з України! :blue_heart::yellow_heart:

4 Likes

Привіт всім.

@Kirajam, @feather_cat, @ambystoma, @Mellow_yellow, @Your_supergirl, @GanleyBraided, @KiTanaMi, @Ornera, @s0nata, @Adelheild, @KiTanaMi, @Pushonka, @marimiku, @_Misjap, @Carolinna

Я запрошую вас зіграти в Шибениця!!

1 Like

Вибачте моє вторгнення з боку США, я просто хочу побажати нашим українським друзям добра в цей невизначений час, коли Росія на вашому порозі. Сподіваюся, ситуація дуже скоро заспокоїться. Ви в наших думках. (перекладач Google)

21 Likes

12 Likes

Давайте дружити в соцмережах, ось посилання на мої соцмережі Globa Anastasia | Linktree

1 Like

Чи відправляли ви вже листівки з кораблем, чи нашею Мрією? Як щодо марок? Може вирішили зберігати їх, чи все ж очікують на відправку ?

1 Like

Вітання!Сьогодні відправила свою першу листівку в Німеччину.Відправляла ластівочку з «Мрією».Надіюсь, усе доїде (до речі, як довго зараз листівки доставляються?)Була шокована цінам марок.Мені дали 2 марки номіналом Х (80 грн. за дві) і сказали щоб доїхало за кордон треба 2 марки.Хоча мені здається що необов‘язково, головне щоб було на ціну 1$, чи не так?Чи можна придбати різні марки,різних номіналів, і потім клеїти на листівку,щоб у сумі був 1$?
Дякую!
Слава Україні!:ukraine::heart:

2 Likes

Привіт
Якщо ви відправляєте листівку то ціна має вийти 1$, можна комбінувати різні марки головне щоб вийшла ціна 1$. Якщо ви відправляєте конверт тоді якщо я не помиляюся ціна 1,5$
Героям слава!

4 Likes

Я зрозуміла, що на меленьких відділеннях, навіть в такому великому місті як Одеса, ніхто майже не відправляє листівки: коли я купляла однодоларову марку, жоден з робітникив її не продавав і вони не могли її пробити. На хвилиночку, марки мені дали 2019 року. Що тут сказати, в відділенні біля мого дому взагалі їх не продають. Краще самі просіть марки з літерами чи Ж, чи Z (чи добирайте до вартості 1$), багато працівників, нажаль, не розбираються (тарифи є на сайті укрпошти). Доречі, на сайті укрпошти є курс валют на теперішній день, але коли купляєшь марки вони насправді рахують вартість по курсу НБУ, тому можливо ті курси більше стосуються посилок.

2 Likes

Я відправила поштову картку з Мрією. Не думаю, що варто клеїти марку з кораблем, думається, що воно нікуди не дійде: її можуть просто вкрасти. Не то, щоб в мене вона була. :wink:

2 Likes

доброго дня усім!

сподіваюся, ви в безпеці наскільки це можливо.

хочу розповісти про тематичний обмін поштівками з марками солідарності з інших країн - :ukraine: Stand with Ukraine RR і запросити усіх охочих взяти участь :blue_heart: :yellow_heart:

2 Likes

Яка в нас “спеціальна марка”? Якщо “Мрія” і якщо вона ще є в наявності на пошті, я б прийняла участь.

1 Like