[Ukrainian] Українська - 🇺🇦

Хтось цікавиться українською секцією? Будь ласка, дайте знати.

9 Likes

Атож! :slight_smile:

Добрий вечір!

Звісно))

Доброго вечора!
Так, хотілося б активізувати її)

1 Like

Всім доброго дня! Давненько не була на форумі, так все змінилося!

Доброго ранку! Я теж приєднуюсь.

Є тут люди, хто під іншими ніками зловживає листівочками в укр. посткросингових ФБ-спільнотах, на Форумі Листівочка (чи навіть в ЖЖ :sweat_smile:)?
Може тут всі давно знайомі, але й не здогадуються про це?
Виходьте “из сумрака” :sunglasses:

(У мене нік однаковий у всіх посткросингових спільнотах, якщо що)

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

З Новим Роком та Різдвом Христовим! :slight_smile: :upside_down_face: Я перший раз користуюсь форумом на сайті, мабуть багато чого пропустила через те, що раніше не користувалась ним. Така дивна ситуація з цим локдуаном, я так розумію в деякі країни можна тепер тільки літаком листівки надсилати, а в деякі країни - лише наземним транспортом. А може десь є конкретний список таких країн, не підкажете? :wink: Бо хочеться і завжди хотілося, щоб листівки доходили до адресата.

Добрий день! Теж хотіла б розвивати українську спільноту посткроссерів, не бачила жодної зустрічі meetup в Україні. Чи не там шукала?
Всім гарного 2021 року!

2 Likes

Усім доброго дня! Вітаю усіх із зимовими святами!

Відкрила для себе нещодавно форум Листівочки та вирішила також і на сайті Посткроссінгу пошукати українців! Приємно дізнатись, що невеличка спільнота українських поскроссерів є і тут :relaxed:

1 Like

На Форумі Листівочка я лише з грудня. Мій нік - Gansey :blush:
А ось про ЖЖ ніколи не чула!

Всім привіт! Мене звати Наталія. Нещодавно зявилась нова соц мережа Clubhouse, я подумала якщо так рідко є meetupи і част картину зараз, може створимо разом спільноту там, де можно обговорювати в кімнаті тему посткроссингу.Якщо цікаво, пишіть мені в особисті та підписуйтесь на мене у клабхаусі Nataly Talankova для створення кімнати.Дякую!

Привіт!

Підкажіть , будь ласка, хто пам’ятає , скільки часу до вас добиралися перші листівки? Я приєдналась на кінці лютого,а мою першу поштівку отримали 12 березня. До мене не дійшло ще жодної. І я в роздумах - це ще зарано я хвилююсь, чи це таки щось з моїм відділенням і треба вже йти розбиратись. Мої листівки по Європі розлітаються за 12-14 днів, вже даже до США долетіли) Дякую

Привіт! На мою думку, хвилюватися зарано, мені перша листівка прийшла через 52 дні з дня, коли я вперше відправила. З США йшла 30 днів, з РФ - десь 20 днів, з Азії йдуть днів 40. У зв’язку з карантином можуть йти ще довше.

1 Like

У мене вже більш, ніж 52 дні. Скоріше за все треба таки навідатись до відділення

Як тільки я зібралась навідатись до пошти, як знайшла в поштовій скринці чотири свої перші поштівки) Незабутньо)

Привіт!
Я з Київа та маю проблему, коли відсилаю поштові картинки.
Яку кількість днів у вас ідуть відкритки до США, Німеччини?
БО в мене все 146 днів їде до США, та 99 днів до Німеччини

Привіт!) Дійсно, до США багато листівок добираються дуже довго, мої - по 70 - 100 днів. Хоча остання, напрочуд, долетіла за 17 днів, але це таке вперше. До Німеччини - 2-3 тижні. Але, звичайно, буває по-різному, не знаю від чого це залежить…

Всім привіт! У мене є питання з приводу марок :hugs:
Моя подруга тільки починає займатись посткроссингом і з’явилась така дилема. Відправити листівку авіа коштує порядку 70 грн, тож треба приклєєти 3-5 марок, це займає дуже багато місця на картці. З’явилась ідея відправляти в конверті, таким чином зберігаючи місце на листівці. Як робите ви? Будь ласка поділіться своїми ідеями і розкажіть як відправляєте!
Дякую :cherry_blossom: