Maand round robin juli 2021

Hoe werkt deze round robin?

 1. Geef hieronder aan dat je mee wilt doen. Voor deze Round Robin is het de bedoeling om iedereen een kaart te sturen gebaseerd op het postcrossing profiel, probeer je hier aan te houden. Mocht het om wat voor reden niet lukken om een kaart te vinden die past binnen de verzameling van iemand, stuur diegene dan eerst een prive bericht via het forum en neem mij hierin mee.
  Doe je voor de eerste keer mee? Geef dan aan bij je aanmelding aan dat je de regels hebt gelezen en snapt, is er iets niet helemaal duidelijk laat het me dan weten!
 2. als je nog niet eerder hebt meegedaan op dit nieuwe forum ontvang ik graag je adres via een privé bericht, stuur je adres ook opnieuw als je lange tijd niet mee hebt gedaan, ik bewaar nl. niet altijd alle adressen. Ik ga hier niet achteraan. Indien ik je adres nog niet bij het versturen van de adressen kan je pas de maand er op mee doen.
 3. opgeven voor juli 2021 kan tot en met 1 juli 18:00 (of tot het aantal van 15 deelnemers is bereikt), adressen worden uiterlijk 1 juli na 18:00 uur verstuurd.
 4. als je mee doet is het de bedoeling dat je iedereen die meedoet één kaartje stuurt, hier heb je tot 5 dagen voor het eind van de maand de tijd voor, de kaarten moeten wel uiterlijk voor de nieuwe maand begint bij iedereen zijn aangekomen.
 5. de bedoeling is om iedereen een volgeschreven kaart te sturen!
 6. gratis kaarten (zoals bijvoorbeeld idrukker of boomerang), free ad cards en handmade kaarten zijn niet toegestaan binnen deze ronde. Ook is het niet de bedoeling om een dubbele kaart te sturen.
 7. kaarten moeten “written and stamped” verstuurd worden, tenzij anders aangegeven, het gaat in deze round robin om ansichtkaarten, geen wenskaarten. Het gaat in deze round robin altijd om beschreven kaarten en niet om blanco
 8. deelname is alleen mogelijk als je kaarten van eerdere rondes zijn verstuurd en aangekomen. (dit is natuurlijk niet van toepassing als je voor het eerst meedoet)
 9. geef hier in het topic aan als je een kaart hebt ontvangen ovv nummer + forumnaam, heb je meerdere kaarten ontvangen? meldt ze dan in oplopende volgorde van de nummers
 10. kaarten dienen zo snel mogelijk gemeld te worden, het liefst dezelfde dag of anders de volgende dag, maar wacht er geen dagen tot een week mee…
 11. een uitgebreider bedankje is altijd meer welkom dan #5 heeft ontvangen van #1.
 12. mocht je voor deze RR een kaartje ontvangen hebben ontvangen die je al had, dan zeggen we dat niet… helaas is het ontvangen van dubbele kaarten niet te voorkomen.
 13. In deze round robin kan je alleen voor je zelf mee doen. Het is niet de bedoeling dat je iemand anders opgeeft waar de kaarten naar toe moeten en dat jij dan kaarten naar de andere deelnemers stuurt.

Iedereen die mee doet aan de maand round robin krijgt een nummer, hiermee is het makkelijker bij te houden wie van wie een kaart heeft ontvangen. Mensen die vaker mee doen hebben een ‘eigen’ nummer. Heb je een of een aantal maanden niet mee gedaan of doe je voor het eerst mee dan krijg je als de inschrijving gesloten is van mij een nummer.

deelnemers:

 1. yoga :mailbox_with_mail:sent: 14-7 | :inbox_tray: rec: 2, 4, 6, 7, 8
 2. Marleen1979 :mailbox_with_mail:sent: 3-7 | :inbox_tray: rec: 4, 6, 7, 8
 3. veke250 :mailbox_with_mail:sent: | :inbox_tray: rec: 2, 7,
 4. meidans :mailbox_with_mail:sent: 12-7 | :inbox_tray: rec: 1, 2, 4, 6, 7, 8
 5. Annerie :mailbox_with_mail:sent: | :inbox_tray: rec: 1, 2, 4, 6, 7,8
 6. Mamiielariie :mailbox_with_mail:sent: 12-7 | :inbox_tray: rec: 2, 7
 7. Jess18877 :mailbox_with_mail:sent: | :inbox_tray: rec: 1, 2, 4, 5, 6, 8
 8. Winkey :mailbox_with_mail:sent: 12-7 | :inbox_tray: rec: 2, 4, 6, 7, 8

Ik wil graag meedoen in juli

1 Like

Ik wil ook graag weer mee doen

1 Like

Ik doe ook mee voor de maand juli

1 Like

Ik doe ook graag mee😁

1 Like

bijgewerkt

Ik geef me ook wr graag op :upside_down_face:

1 Like

Op de valreep, ik doe ook weer graag mee

1 Like

IK wil ook wel terug meedoen :slight_smile:

1 Like

bijgewerkt, adressen komen er aan hoor…

adressen zijn zojuist verstuurd

2 Likes

Alle kaarten zijn geschreven en worden dit weekend verstuurd.

2 Likes

De eerste kaart voor juli is gisteren al aangekomen. Een leuke kaart van ‘rupsje nooit genoeg’ voor mijn Eric Carle verzameling :heart: van #07 @Jess18877

Ik geniet van elke mooie zonnige dag, maar ben ook al een paar keer flink nat geregend.

Bedankt Jessica voor deze leuke kaart.

Mijn kaarten zijn allemaal uitgezocht en ga ik morgen of in de loop van deze week schrijven.

2 Likes

En ook de tweede kaart kwam vandaag aan in een mooi versierde envelop.

@Marleen1979
De volgende maandkaart van Elsa Beskow, nu heel passend juli. Bedankt Marleen, ook voor de RAS kaart van Rupsje nooit genoeg, een andere dan gisteren. Héél leuk beide kaarten.

2 Likes

#7 @Jess18877
Ik heb vandaag mijn eerste kaart voor deze maand ontvangen van @Marleen1979
Leuk hè dat we met Nederland bijna de 5 miljoenste kaart gaan versturen via postcrossing

image

4 Likes

Inderdaad heel leuk, ik had het nog niet zo meegekregen. Maar met alle forum en meetingkaarten zitten we daar uiteraard al ver overheen :wink:

1 Like

Alle kaartjes al uitgekozen morgen gaan ze beschreven en verzonden worden.

1 Like

De kaarten zonder envelop zijn in de brievenbus. Ik hoop uiterlijk vrijdag de rest te sturen.

1 Like

Bij mij, #3, zijn de eerste kaartjes ook al toegekomen :+1:

Bedankt #2 @Marleen1979 vr de leuke ‘Let’s Party’ kaart. Wat leuk zo’n feestje vr de kids. :partying_face: Geniet van je uitje naar België :slight_smile: Wellicht als jullie in die regio zijn, brengen jullie ook een bezoekje aan Pairi Daiza!? Daar wil ik zelf ook ng eens naar toe want er is al zooooo veel veranderd sinds de laatste keer dat ik daar was. Geniet ook ng van alle andere uitjes met het gezin en de rest van de zomer! :kissing_heart:

Van #7 @Jess18877 kreeg ik deze lieve Belle & Boo kaart. Een mooie aanvulling op mijn verzameling; bedankt! :heart: Ik hoop vr jou dat je verlof kan doorgaan maar bij ons stond in de krant dat Spanje al zo goed als volledig terug rood is en ik denk nt dat het er op gaat beteren met die opkomende deltavariant spijtig genoeg. Volgens mij gaan er wel terug verstrengde maatregelen komen en/of reisverboden.

2 Likes