Тама для листівкового ниття і страждань

Невже у нас немає теми, де можна понити про листівки, що повзуть по декілька місяців та інші негаразди? :snail: :snail: :snail: :snail: :snail:
Я помітила, що якщо гарненько понити на цю тему, то всі ці листівкові заблудші душі таки доповзуть до отримувача (тобто до мене :sweat_smile:).

А тепер серйозно :alien: Я й досі не отримала листівки, відправлені в квітні/на початку травня з Європи: Чехія, Литва, Хорватія, Франція…
При цьому Німеччина приходить прекрасно. І квітнева Бельгія сьогодні прийшла.
Це у всіх так? Бо я вже починаю підозрювати своє відділення у викиданні моїх листівок :sweat_smile:

Сьогоднішня бельгійська акулка

3 Likes

Доброго дня) Я можу нити тільки з приводу того, що мої листівки з України кудись не доходять - при 10 слотах у мене зараз 6 прострочені, і це зашквар. А от що там до мене їде чи не їде - я просто не знаю) Такого турне, як у вас, у мене не було😄 Знаю, що на початку травня мені пенпал з Шотландії надіслала, і досі немає.
Дозволю собі трохи ностальгії: коли починала посткросинг у 2012-2013 році, Німеччина долітала за 3-5 днів, інша Європа - тиждень, Штати - 10-14 днів. Аж не віриться😲

3 Likes

Моя перша відправлена листівка :sweat_smile:
Postcard UA-1184627

Нідерданди за 3 дні, аж не віриться…
2014 рік

2 Likes

А ви зараз пишете “airmail” на вихідних листівках? Давно хотіла спитати інших українських учасників, бо я не пишу - літаки ж від нас не літають… Може, треба ставити?.. :thinking:

Ніколи не писала, навіть коли літали.
Хіба що для краси клеїла такі наліпочки, колись були у мене гарненькі

А я раніше ставила штампи на пошті, але так і не зрозуміла, чи є в тому якийсь сенс. Якщо хтось краще розбирається в роботі нашої поштової системи - підкажіть, як воно працює)

Все одно доставка зараз комбінована, тай вартість така сама.

Всім привіт! гарна тема)
Я новенька тут, почала цього року, навіть не уявляю, як це- 4-5 днів шлях листівки. Мені ось з Франції йшла 86 днів :face_with_raised_eyebrow:
Листи в мене швидше доходять, коли 2.5$, хочу завтра пенпалу з Канади відправити лист за 1,5 і подивитись, як довго йтиме (пару днів тому надіслала за 2.5)
До Нідерландів лист за 1.5 все ніяк не дійде вже 71 день, так сумно, я так гарно все оформила і стікери прикольні поклала. Листівка до Бразиліі 113 днів :sob:
Бачу, всі посткросери ютубу клеють ці стікери airmail, думаю, зробити їх в своєму дизайні і теж клеїти.

1 Like

Сьогодні дійшла моя листівка в Китай, відправлена в листопаді 2022 року по різдвяному РР :sweat_smile: .
І не лише моя, цьому посткросеру штук 10 минулорічних листівок прийшло одночасно з різних країн.
Так що все ще може дійти.

1 Like

В мене ось Бразилія 180 з чимось днів дійшла, так що все ок) Напишіть, будь ласка, як ваш лист на 2,5 долара доїде. Не те щоб я готова так широко розкривати гаманця на постійній основі, жабка все ж піддавлює :smile:, але якщо я хочу щоб точно дійшло до якоїсь дати - днюха там чи ще щось - то це варіант.

1 Like

Минулі 2.5 листи дійшли з Дніпра так: до Канади- 30 днів, Шотландії-14, Ірландії- 16.
Лист 1.5 до Португалії -5 тижнів

Так, 2.5 зовсім не дешево, я вже думаю, що пенпал з Ірландії може й почекати трохи довше :sweat_smile:

1 Like

Гм… Щось таке рандомне😄 Хто зна, чи варто платити більше)

Мені здається, що ніякої різниці в доставці немає, навіть більше, час має бути довшим в рекомендованого листа, бо його на кожному пункті реєструють. Єдина перевага - що його з меньшою ймовірністю загублять.

Рекомендований я ніколи не робила, а от 2.5, як на мене, йде швидше. Не знаю всього процесу, але думаю, що коли 2.5 (авіа), то наші ставлять якийсь штамп, й лист з умовної Польщі вже летить до отримувача. Скоро з Канадою та Ірландією перевірю

о, хороша тема, може і на мене подіє чудодійна магія ниття :smile:
за півтора місяці не отримала жодної листівки, хоча наразі надісланих мною на 6 (!) більше ніж отриманих. Ех, кожного дня весь липень перевіряла поштову скриньку і нічого…
Так чекаю листівочок, що не можу,аж пропала наснага надсилати нові, бо якраз за ці згадані півтора місяці з 10 надісланих може 2 лише дійшли і заереєстровані…

може люди лякаються опису мого профайлу і не надсилають? :sweat_smile: писала його на свіжих емоціях весни 2022 року, може людей відлякує таке… або це все укрпошта щось мутить чи боги посткросінгу розгнівались на мене, бо я дуже пізно відписала на отриманий лист потенціоному пенпалу… вже не знаю що й думати))

2 Likes

Яно, не переживайте, все дійде) Ситуація такого активного розпачу, як у вас, була у мене минулої осені. Я навіть на пошту пішла розбиратись😄Зрештою занурилась в форум і зрозуміла, чому листівки приходять нерівномірно. Якщо коротко: ваша адреса надається іншим учасникам тоді, коли кількість відправлених на одну більша, ніж отриманих (у вас це було, напевно, 93 отриманих і 94 відправлених). Можете навіть проглянути у Хюреях і побачите: внизу допису до цієї отриманої листівки написано
Now YOU will receive a postcard from another random member… keep an eye on your mailbox!
Можна сказати, що ваша 94-та відправлена листівка спричиняє видачу вашої адреси.
Ось з тих пір листівки і мандрують до вас. Гадаю, відтоді пройшло тижня 2-3? Тож чекайте цілу пачку в вашій скриньці)
До речі, цікаво: в нас майже ідентичні відправлені/отримані, теж очікую пачку😊

1 Like

До речі, у нас з вами практично ідентичні цифри по відправленим і отриманим. І я свою останню (одну) отримала у червні. Тож тепер чекаю на аншлаг в поштовій скриньці!

1 Like

Дякую за підтримку!) я нажаль останню отримала в травні, але в мене тоді і був період з місяць-два без надісланих… а 94-та моя надіслана зареєстрована в кінці червня, отже в принципі ви праві, тільки місяць минув +-… Буду чекати свою пачку теж :smiling_face:

1 Like

Свою пачку нарешті отримала 2 дні тому))

1 Like

Вона гашена?