KKV elokuu 2021

Kuukauden voittaja elokuu 2021

Jos haluat ilahduttaa kuukauden voittajaa kortilla ja olla näin mahdollisesti seuraava kuukauden voittaja itse, kysy voittajan osoite tässä ketjussa ja sen saatuasi kuukauden aikana lähetä kortti. Voit osallistua joka kuukausi, kerran tai niin usein kuin haluat.

Kuukauden alussa edellisen kuukauden voittaja arpoo yhden kortin kaikista saamistaan korteista. Se, jonka kortti tulee valituksi, on seuraavan kuukauden voittaja.

Tuleva voittaja ei tiedä etukäteen olevansa voittaja, vaan se tulee yllätyksenä. Arpoja nimittäin arpoo myös “valevoittajan”, joten jos tuleva voittaja haluaa osallistua, saa hän valevoittajan osoitteen. Jotta peli olisi reilua, voittajan tulee lähettää valevoittajalle kortti, vaikka hän saisi tietää olevansa voittaja ennen kuin ehtii itse lähettää kortin. Kaikki lähettävät yhden kortin! Jos lähettää useamman kortin voittajalle, vain yksi osallistuu arvontaan.

Jos haluat kuukauden voittajan osoitteen, lähetä yksityisviesti edellisen kuukauden voittajalle (ketjun aloittajalle) tai pyydä sitä tässä ketjussa. Voit pyytää voittajan osoitetta minä päivänä tahansa kuukauden alusta kuukauden loppuun. Varmista kuitenkin, että korttisi ehtii perille ennen kuun loppua, jos haluat osallistua seuraavan kuun voittaja-arpajaisiin. Korttien lähettelyä voi jatkaa, vaikka voittaja jo tietäisi olevansa kuukauden voittaja.

Kirjoita korttiin nimimerkkisi, nimesi ja osoitteesi selkeästi, jos haluat osallistua arvontaan.

Merkitse postikorttiisi myös KKV, kuukauden voittaja tms., jotta mahdollisesti muutenkin paljon kortteja saava voittaja ei mene sekaisin siinä, mitkä ovat Kuukauden voittaja -kortteja ja mitkä muita.

Kuukauden voittaja arvotaan kaikista saaduista korteista, jos et kortissa ilmoita jääväsi arvonnan ulkopuolelle.

ONNEA ARVONTAAN!

Tässä onnekkaiden voittajien lista tuoreimmasta alkaen (valevoittajineen) viimeisten 12 kk:n ajalta:

Heinäkuu 2021 - Finerst (kotona)
Kesäkuu 2021 – Liisa16 (ykssoprano)
Toukokuu 2021- ritvapeltola (kotona)
Huhtikuu 2021 - Silpa (finerst)
Maaliskuu 2021 - MsMoney (outsa)
Helmikuu 2021 - Regndroppar (?)
Tammikuu 2021 - ykssoprano (ritvapeltola)
Joulukuu 2020 - outsa (ritvapeltola)
Marraskuu 2020 - Lilla (MsMoney)
Lokakuu 2020 - ritvapeltola (Lilla)
Syyskuu 2020 - kiraffi (ei ilmoitettu?)
Elokuu 2020 - angeliina (MsMoney)
Heinäkuu 2020 - onneli78 (ritvapeltola)

Lähettämällä kortin elokuun voittajalle, osallistut syyskuun voittajan arvontaan, kunhan muistat laittaa korttiin osoitteesi. Ilman osallistumista arvontaankin voi voittajaa onnitella.

Nyt sitten jäädään odottamaan, kuka kertoo olevansa elokuun onnellinen voittaja.

Kiitän onnittelukorteista kaikkia heinäkuussa osallistuneita. Harmillisesti vain puolet lähettäjistä ei syystä tai toisesta osallistunut (voinut osallistua) arvontaan. Elokuulle saatiin kuitenkin voittaja, kuka haluaa osoitteen?

Haluaisin voittajan osoitteen, kiitos!

Samoin, lähettäisin mielelläni voittajalle kortin :slight_smile:

Saisinko minäkin osoitteen, kiitos! :gift_heart:

Harmi kyllä, ettei KKV ole enää yhtä suosittu kuin vanhalla foorumilla. Tai ainakin muistelisin, että siellä osallistujia oli yleensä paljon enemmän. :thinking: Se oli ihan lempijuttuni siellä, silloin kun nyt satuin olemaan aktiivinen.

Osoitetta kaipailen myös.
Mysterian kommenttiin jatkan, että väkikato johtunee osittain siitä, että tämä uusi Forum on niin paljon vaikeampi käyttää. Olen nyt opetellut tätä uutta yhdeksän kuukautta lähes joka päivä ja voin sanoa, että vieläkin tulee pulmatilanteita eteen. En ihmettele, että väki on kadonnut.

1 Like

Tämä on kyllä varmasti yksi osatekijä. Minullekin tämä uusi foorumi oli aikamoinen järkytys, ja perinteisten foorumien ystävänä en vieläkään ole ihan sinut tämän alustan kanssa. :confused: Onhan tässä hyviäkin puolia, mutta minusta tämä on noin yleisesti paljon vaikeammin selattava, tutustuttava ja omaksuttava kuin vanha. On sääli, että monia vanhalta foorumilta tuttuja nimimerkkejä ei täällä enää näy. Vaikka paljon on epäilemättä ilmaantunut uusiakin!

1 Like

saisinko osoitteen, kiitos!

Lähetätkö KKV:n osoitteen?

Itse asiassa KKV on nykyään suositumpi kuin vanhan foorumin loppuaikoina. Siellähän päätimme poistaa rajoituksen, että KKV voi olla vain kerran vuodessa, kun osallistujia oli vain ihan muutama. Sen jälkeen suosio vähän lisääntyi.

Olen lähettynyt voittajan osoitteen kaikille sitä tähän mennessä pyytäneille. Harmi vain että sain vastauksen ‘your message could not be delivered’. Eli jollekulle (vai kaikille?) viestini ei mennytkään. Kuka on jäänyt ilman? Luulin, että voin gmailissa vastata ihan normaalisti. Onko tämä taas jokin uuden foorumin ketkukonsti, joka pitäisi tietää ja osata?

@Finerst Minulle ainakaan ei ainakaan ole tullut viestiä. Jos olet vastannut sähköpostissa johonkin foorumin lähettämään ilmoitukseen tai viestiin, niin sitä kautta ei viesti välity kenellekään foorumikäyttäjälle. Yksityisviestin voi lähettää foorumilla klikkaamalla käyttäjän kuvaa tai nimimerkkiä ja valitsemalla Message/Viesti. Samaan viestiin voi myös lisätä useamman vastaanottajan kirjoittamalla vastaanottajien nimimerkit Add a user / Lisää käyttäjä -kenttään, jos haluaa joskus lähettää saman viestin useammalle. :blush: // Toki näin KKV:n tapauksessa kannattaa ehkä lähettää yksitellen, jotta yllätyksellisyys säilyy kaikille eikä mitään voi päätellä vastaanottajalistasta.

Saisinko osoitteen, kiitos!

Kiitos selvityksestä! Enpä tällaisesta tiennyt, tai en muistanut, kun foorumilla aktiivisesti olosta on vuosia aikaa, ja on tämä uusi systeemi. Yritin toimia ohjeidesi mukaan, toivottavasti onnistuin.

Mysterian ohjeiden mukaan olen yrittänyt toimia, tähän mennessä osoitetta pyytäneille olen laittanut osoitteen. Ilmoittakaa ihmeessä, jos ei ole vieläkään tullut perille!

Nyt tuli ainakin minulle! :+1:

@Finerst ille tiedoksi, että sain osoitteen yv:llä aivan kuten pitikin. Kiitos!

Jos joku ei vielä tiedä, niin kun kirjoittaa @ nimimerkin eteen, viestin saa menemään julkisen ketjun lisäksi myös yksityisviesteihin. Jokaisen omista viestiasetuksista riippuu, meneekö viesti vain Forumin yv-postilaatikkoon vai myös henkilön omaan sähköpostiin. Minä olen poistanut sen sähköpostiasetuksen kokonaan, kun email meni ihan tukkoon Forumin viesteistä.

Saanko voittajan osoitteen, kiitos.

Saisinko voittajan osoitteen. :slight_smile:

Jännitys tiivistyy! Äsken kolahti postiluukusta minulle osoitettu KKV-kortti (poikkeuksellisen myöhään, koska yleensä meille tulee posti viimeistään joskus kahden maissa). Nähtäväksi jää, olenko varsinainen voittaja vai valevoittaja! :blush:

Kiitos paljon @minkero ihanasta kortista, jonka kauniilla kimalteella koristettu herttainen kuvitus saa minut oitis hyvälle ja levolliselle mielelle. :gift_heart: Mukavaa loppukesää myös sinulle! :sunny:

1 Like

Täälläkin jännitetään! Minulle posti nimittäin toi KKV-kortin @Mysteria lta! Tuli hienot Hannu Hautalan kuvaamat kullerot, kiitos! Ich möchte sehr gern nach Deutschand fahren oder vielleicht auch dahin umziehen.

1 Like