Català - Catalan

Hola @joanfs,
Quina il·lusió que t’apuntis al projecte de Postcrossing! La trobada a Girona va anar molt bé i els qui la vam organitzar hem pensat de fer-ne una a Banyoles aquest 2024. Esperem que t’hi apuntis, ja t’avisarem. Mentrestant, hi ha moltes trobades en marxa, a veure si ens hi trobem, també.

Glòria

2 Likes

No havia vist que hi havia un fil en català, quina il·lusió! Des de Valls també envio sovint postals de castells i acostumen a tenir èxit :slight_smile:
@gloriaribugent, he vist que heu organitzat una trobada a Banyoles a la primavera, jo encara no sé si podré venir que em queda una mica lluny, però per poc que pugui vindré!

1 Like

Bon dia! Això de Banyoles no ho sabia! Em podeu donar més info? Gràcies!

Joan, a l’apartat de meetups (de color lila) hi ha diu això :point_down:

20 April 2024 - Meetup in Banyoles

1 Like

Hola, Joan (@joanfs) i Raquel (@Lunii)!

Moltes gràcies per l’interès! Efectivament, una mica d’informació de la trobada ja es pot trobar a l’apartat de Meetups. Ens agradarà molt que hi vingueu! Estem acabant de preparar la postal (o les postals, perquè si tot va bé en farem dues), i el mes de desembre tenim previst penjar-les allà!
Si teniu cap dubte, no dubteu en escriure’m!

I pel que fa a les postals dels castells, a Girona també n’hi ha una d’un pilar que puja les escales de la catedral coincidint amb la festa major de Sant Narcís! Fa poc que l’he descoberta, però em sembla que pot agradar molt.

Glòria

2 Likes

Hola!
Vaig preguntar-ho en general al fòrum en castellà (Dónde comprar postales en España) però trasllado també la pregunta aquí: Sabeu on es poden comprar postals de Nadal (i, ja que hi som, a poder ser en català)?
Només n’he trobat a Correus unes en diverses llengües d’Unicef.

Hola Lunii,

Sóc nova per aquí i m’ha fet molt contenta saber que nosaltres també hi tenim un espai :slight_smile: . Respecte a la teva pregunta, per increïble que sigui… jo he arribat a trobar postals en català al típic negoci Xinès (“el tot a cent de quan anàvem amb pessetes”). De fet… no n’he trobat en cap altre lloc O_O`!..
Desitjo que aviat puguis trobar-ne i felicitar les festes amb la nostra llengua.

Bones festes!

1 Like

D’acord, gràcies!
Jo no n’havia trobat mai en basars però ja ho miraré a veure si hi ha sort.

No es pot esperar la postal més maca i original del món… però sí és cert que hi posa “Bon Nadal” i amb això ja sóc ben feliç. Mira, me n’han sobrat dos, te les ensenyo:


2 Likes

Ostres, doncs estan la mar de bé. La segona és molt mona!

1 Like

Lunii, si vols, te la puc enviar (sense escriure).

Volia enviar-te un missatge per privat però com que sóc nova i cap de les meves postals han arribat encara (o no han sigut registrades) la plataforma no em deixa encara participar en intercanvis de missatges privats (almenys aquells que vull iniciar jo, no sé si algú m’escriu si podria veure el seu missatge, tot és provar-ho).

Tu vas tardar gaire temps en poder rebre alguna postal o enviar-ne de noves quan et vas registrar per primera vegada?

1 Like

Hola Gemma,

Ets la Gemma que conec? (sóc l’Alba dels Pirineus), fa poquet que m’he aventurat també a conèixer la comunitat de postcrossing.

Hola!

Doncs sí! Quina gràcia! Espero que t’agradi l’experiència!

I molt bones festes!!!

1 Like

Hola maca,

També m’ha fet gràcia a jo :smiley: !

Estic segura que serà una bona experiència. Ara mateix, però, estic esperant a que alguna de les primeres postals que he enviat siguin registrades i… com que m’han tocat alguns països llunyans crec que tardaran lo seu en arribar, paciència doncs :wink:

Desitjo que la postal de Nadal hagi pogut arribar a casa teva :christmas_tree: .

Una abraçada i bones festes també!

Hola

Sí, vaig rebre ja la teva postal! Moltes gràcies. Jo vaig enviar-ne una, però ja veig que no haurà arribat encara!

Segur que arribaran aviat les teves postals. Quan comencin a arribar-te postals, sempre fa il·lusió i de vegades venen de llocs remots! També pots mirar els fòrums on podràs trobar molts tipus d’intercanvis.

Bones festes!

2 Likes

Hola! Per si esteu interessats, he vist que correus té disponibles 3 de segells amb temàtica catalana: calçotada (Sello Turismo Gastronómico: Calçotada | Correos Market), sobre la Mercè de Barcelona (Sello Fiestas populares. La Mercè. Barcelona Tarifa A | Correos Market) i Dolors Aleu i Riera (Sellos #8MTodoElAño | Sello Dolors Aleu | Pack de 5 | Correos Market)

Salut!

4 Likes

Caram! Què be! Doncs gràcies per fer-nos-ho saber :hugs:, m’encanten!

2 Likes

Hola! Estic intentant aprendre català de mica en mica; m’agrada molt aquesta llengua. Faig servir un traductor, però us entenc perfectament. Dispose a aprendre noves paraules d’aquesta llengua!

5 Likes

Hola a tothom!
Tinc una postal amb un poema imprès que he fet servir diversos dies com a marcapàgines… Però em sabria greu que quedés per l’estudi oblidada.
Algú li agradaria rebrer-la? No la mostraré abans, així serà sopresa! :smiley:

2 Likes

Gràcies! Aprofitaré per comprar-ne diversos així tendré quelcom per explicar a les postals de la nostra nació!

1 Like