Català - Catalan

Ens animam a començar una conversa en català per aquí?

2 Likes

I tant! Fem arribar la nostra llengua. De què t’agradaria parlar?
Fins aviat!

1 Like

Podem parlar de qualsevol cosa! La intenció era trobar gent per aquí amb qui parlar en català!

Fantàstic! Estaria genial trobar parlants de cada regió!
Has rebut mai cap postal en català usant Postcrossing?

Cap postal en català! Moltes vegades escric a la postal que a Mallorca parlam en català, em sembla que hi ha molta gent que no ho sap…
I tu, n’has rebuda cap, de postal en català?

1 Like

Tampoc! Molt difícil. Sí que vaig dient quan puc que el català és diferent al castellà i anar explicant tradicions, com tu mateixa has dit. Agrada molt la tradició de Sant Jordi. I en el teu cas, què expliques de la llengua i tradicions o cultura?

1 Like

Normalment explic sobre el que hi ha a la fotografia de la postal, solen ser postals amb imatges d’edificis, paisatges… I darrerament també he explicat que he participat a un Campionat Mundial d’Scrabble en català, a Molins de Rei.

1 Like

Hola!
Jo m’estreno al fòrum i he pensat que aquest era un bon lloc! Jo tampoc no he rebut cap postal en català, però sí que solo posar-hi alguna paraula en català i explico una mica la llengua.
Que xulo que hagis participat al Campionat Mundial d’Scrabble en català, @Linamariariera, va ser interessant?

2 Likes

Molt! 10 partides d’scrabble en un dia i mig! Se’n fa un cada dos anys. I de tant en tant també es fan campionats d’un dia. És molt enriquidor!

2 Likes

Hola! Jo normalment utilitzo postals amb contingut relacionat amb Catalunya (Postcard ES-722807) i explico en anglès alguna cosa sobre la imatge. Ara m’heu donat la idea de tal vegada escriure tot el contingut en català…

2 Likes

Hola @okvale234! La postal de “Los castellers” és molt xula. A mi m’agrada que em parlin de llengua, així que jo també hi poso cullerada!

1 Like

Per cert, amb una colla de gent de Girona hem decidit muntar un Meetup aquest mes d’abril, el dia 22 al matí. Demà penjarem més informació, però de moment ho publico aquí per si us interessa i us ho voleu apuntar al calendari. Ens agradaria molt que hi fóssiu (si us queda a prop i us ve de gust)!

Hola!
Us deixo la informació sobre el Meetup de Girona, el 22 d’abril. Tothom hi és súper benvingut! Si teniu algun dubte em podeu escriure.

2 Likes

Molt bona iniciativa! Si ho tengués més a prop hi vendria…
Ja ens explicareu com ha anat!

1 Like

Bon dia a tothom!
Avui mateix m’he inscrit a Postcrossing i ja he enviat les meves primeres 5 postals arreu del món.
Al fòrum, el primer que he fet, per suposat, veure si hi havia comunitat catalana i especialment de Girona ciutat, on visc.
Content de trobar-vos i encantat de fer “comunitat”.
Salutacions i fins aviat!

2 Likes

Hola @joanfs,
Quina il·lusió que t’apuntis al projecte de Postcrossing! La trobada a Girona va anar molt bé i els qui la vam organitzar hem pensat de fer-ne una a Banyoles aquest 2024. Esperem que t’hi apuntis, ja t’avisarem. Mentrestant, hi ha moltes trobades en marxa, a veure si ens hi trobem, també.

Glòria

2 Likes

No havia vist que hi havia un fil en català, quina il·lusió! Des de Valls també envio sovint postals de castells i acostumen a tenir èxit :slight_smile:
@gloriaribugent, he vist que heu organitzat una trobada a Banyoles a la primavera, jo encara no sé si podré venir que em queda una mica lluny, però per poc que pugui vindré!

1 Like

Bon dia! Això de Banyoles no ho sabia! Em podeu donar més info? Gràcies!

Joan, a l’apartat de meetups (de color lila) hi ha diu això :point_down:

20 April 2024 - Meetup in Banyoles

1 Like

Hola, Joan (@joanfs) i Raquel (@Lunii)!

Moltes gràcies per l’interès! Efectivament, una mica d’informació de la trobada ja es pot trobar a l’apartat de Meetups. Ens agradarà molt que hi vingueu! Estem acabant de preparar la postal (o les postals, perquè si tot va bé en farem dues), i el mes de desembre tenim previst penjar-les allà!
Si teniu cap dubte, no dubteu en escriure’m!

I pel que fa a les postals dels castells, a Girona també n’hi ha una d’un pilar que puja les escales de la catedral coincidint amb la festa major de Sant Narcís! Fa poc que l’he descoberta, però em sembla que pot agradar molt.

Glòria

2 Likes