World Postcard Day meetup in Helsinki 29th Sep. 2023

:world_map: CITY/REGION: Helsinki
:round_pushpin: MEETUP PLACE: Fazer Cafe Kluuvi, Kluuvikatu 3, 00100 Helsinki
:calendar: DATE: 29.9.2023
:alarm_clock: TIME: klo 17-20
:page_facing_up: MEETUP PLAN: Welcome to write postcards to celebrate the World Postcard Day and enjoy some nice company and delicious treats :postcrossing: :coffee: :cake:

Tervetuloa kirjoittelemaan kortteja Maailman postikorttipäivän hengessä ja herkuttelemaan Kluuvin Fazer Cafeen! Miittiin painetaan oma miittikortti.

Jos haluat mukaan, ilmoittaudu minulle yks√§rill√§ tai spostitse regndroppar92@outlook.com viim. 2.9. menness√§ ja ilmoita postcrossing-nimimerkkisi ja haluamasi miittikorttim√§√§r√§. Miittikorttien hinta 0,25-0,30 ‚ā¨/kpl riippuen kokonaistilausm√§√§r√§st√§.

Welcome to write postcards to celebrate the World Postcard Day and enjoy some refreshments and delicacies at Fazer Cafe Kluuvi! There will be a special meetup card for the meetup.

To sign up, please send me a PM or email to regndroppar92@outlook.com at the latest 2nd Sept. Please write your postcrossing nickname and the amount of meetup cards you‚Äôd like to have. The price of the meetup cards is 0,25-0,30 ‚ā¨/pc depending on the total amount.

1 Like

Miittikorttikuvaäänestys: Ehdota kuvaasi miittikorttiin ja äänestä painamalla sydäntä. Eniten tykkäyksiä saaneesta kuvasta tulee miittikortti.

Miittikorttivaatimukset (World Postcard Day 2023 - Miittiviikonloppu 29.9.-1.10. - Suomen postcrossingyhdistys ry)

Juhlamiittikortin kuvan vaatimukset

  1. Kuvan yhteisteemana t√§n√§ vuonna on PAIKALLINEN/ALUEELLINEN VESIST√Ė, esimerkiksi j√§rvi, joki, puro, meri, koski tms ‚Äď liittyen johonkin paikkakunnalle tyypilliseen maisemaan, n√§ht√§vyyteen, maamerkkiin, tai juhlamiittipaikkaan ‚Äď k√§yt√§ mielikuvitusta. Kuvassa ei voi olla ihmisi√§, suihkul√§hteit√§, patsaita tms tekij√§nloikeudellisista syist√§. Vuodenaika kuvassa on kev√§t, kes√§ tai syksy.
  2. Valokuvaajan tulee olla Suomen postcrossingyhdistys ry:n jäsen.
  3. Valokuvaajalta tulee olla suostumus kuvan käyttö- ja julkaisuoikeuksien luovuttamiseen yhdistykselle tätä tarkoitusta varten. Kuvasta ei makseta palkkiota. Kuvaaja saa 30 kpl miittikortteja.
  4. Kuvan tulee olla vaakasuuntainen valokuva, tiedostomuodossa tiff / jpg / pdf / png
  5. Kuvan tulee olla alkuperäinen, sitä ei saa rajata, pienentää, suurentaa, eikä muokata (eli kuva ei voi sisältää esimerkiksi jälkeenpäin aseteltua tekstiä)
  6. Yhdistys muokaa kuvaa tarvittaessa kuvankäsittelyllisillä toimenpiteillä kuvan painolaadun varmistamiseksi.
  7. Kuva asetellaan miittikehykseen yhdistyksen toimesta.
  8. Mikäli kuvan laatu ei riitä postikorttiin, yhdistys voi pyytää uuden kuvan.
  9. Kuva-aiheen käytöstä päättää viime kädessä yhdistys

Lauttasaari, kuva 1

4 Likes

Lauttasaari, kuva 2

4 Likes

Kuva 3

kuva 3

Kuva 3

Kuva 1 ehdottomasti

1 Like

Eikö kuvassa 3 ole talvi :thinking:

On, mutta vesistöhän se on talvellakin. :slightly_smiling_face:

Ohjeen mukaan ei kuitenkaan voi olla talvikuva.

Oho, miun moka. :see_no_evil: Vähän epäloogista kyllä. :thinking: Anteeksi @Meringer @nediam_nori @Pawesome joudutte äänestää uudelleen.

No on, jää on yksi veden olomuoto. En minäkään tuota sääntöä ollut huomannut ja mun mielestä vähän tyhmä sääntö…

1

1

Sitte 1. En kyl miekään ymmärrä miks yks vuodenaika on jätetty pois.

Huom. Ilmoittautumisaikaa muutettu / NB Sign up deadline changed!

Myös miittikorttiäänestys on nyt päättynyt, koska painoteknisesti syistä kuvien toimitusaikataulua on kiristetty. Miittikorttikuvaksi valikoitui kuva 1 kuvaajan ratkaisevalla äänellä.

Virallinen ilmoittautumisaika on päättynyt, mutta halutessaan miulle voi vielä ilmoittautua. Tilasin myös hieman ylimääräisiä miittikortteja mattimyöhäisille.

The official sign-up has ended, but you can still sign up to my email address if you would like to join the meetup. I ordered extra meetup cards for possible latecomers.