[TR] Sending Turkish coffee

Hello to everyone,
I want to ask Turkish postcrosser. I put Turkish coffee for one cup to send. But I realized that an envelope with Turkish coffee didnt reach.
Do you know about them?

Is there any problem about brand?
Im new here. Maybe I dont know. İf you experince about it inform me.

Thank you!

2 Likes

Merhaba! :blush:
Yakın zamanda değil fakat daha önce mektuplarımla beraber poşet çay veya bir kişilik kahve gönderdiğim olmuştu. Hepsi de sorunsuz ulaşmıştı…
Yakın bir tarihte bu konuda yeni bir düzenleme olduysa bilgi sahibi değilim.

1 Like

Teşekkür ederim. Umarım ulaşır :slightly_smiling_face:

Hi! I am moving this topic to the regional community, as it is a question for Turkish members.

In the regional communities section discussions in other languages are allowed, in other parts of the forum please use only English. Thank you!

Ben en son Almanya’ya Zarf içinde siyah çay gönderdim. 2 gün önce sorunsuz şekilde ulaştı. Hatta sadece kartpostal parası ödedim.

En son Litvanya’ya kırtasiye paketi yolladım. 1 hafta oldu. Ses çıkmadı. Bekliyorum.

1 Like

O sanırım gönderdiğiniz ülkeye göre değişiyor. Mesela ingiltereye hiç bir gıda, kozmetik vb. gönderemiyorsunuz. Bir şekilde mektup takıldıysa alınmış olabilir. PTT ler biliyor olabilir beni onlar uyarmıştı. Ama zarfta gönderince hiç bakılmıyor belki karşı tarafta bakıldıysa gitmemiş olabilir.

1 Like

@SiM_ Merhaba bir şey soracağım. Zarf içerisinde küçük yeşil çaylardan gönderdim Almanya’ya ancak ulaşmadı henüz 17 gün oldu . Almanya için problem olmuyor sanırım sizinki ulaşmış acaba pandemi sebebi ile uzun mu sürüyor sizinki ne kadar sürede ulaşmıştı?

1 Like

Merhaba
Evet benim ki ulaştı ama geç ulaştı. 20 güne yakın sürdü. Ama ulaşıyor merak etmeyin :slight_smile:

2 Likes

Teşekkürler :blush:

1 Like