Книжкава фієрія

Ви любите читати?
Власне я обожнюю запах паперових книжок. Є щось магічне у тому, щоб залишитись наодинці з “паралельним всесвітом”, який створює для нас автор, при цьому перебуваючи у соціумі (наприклад, поміж великої кількості людей у транспорті тощо).
Пропоную створити ланцюжок, у якому кожен учасник надішле попередньому листівку з описом його улюбленої книги. Відповідно, зображення листівки має відноситися до теми читання або до сюжету обраного твору.

  1. Поставте номер і назвіть себе;
  2. Запросіть у людини, яка знаходиться перед Вами у ланцюжку, адресу, на яку Ви надішлете свою листівку;
  3. Після отримання Вами листівки від іншого учасника/учасниці, подякуйте цій людині під цим постом.
    Перший учасник надішле листівку мені, другий - першому, і т.д.
    Бажаю Вам гарних листівочок у Ваших скриньках!!!
4 Likes

@Inspiranta

Дякую за початок цікавої теми! Не знаю, наскільки активною вона буде, але рушаймо потихеньку, а там побачимо :blush:

2 Likes

Доброго ранку!
Юльчик, щиро дякую за чудову зі смаком оздоблену листівочку. Цікаво було познайомитись із творчістю української письменниці Оксани Забужко і її чудовою книгою про мужніх величних жінок!
А гарні марочки подарували мені окрему посмішку.
Чекаємо на продовження читацького ланцюжка.
Друзі, долучайтеся до події!


2 Likes

Вибачте, я не розмовляю українською (користуюся перекладачем, який, сподіваюся, перекладає правильно :wink: ) і випадково натрапив на цю тему.

Я просто хотів сказати:

Це так добре описано! Я відчував себе так з дитинства, коли почав читати! :smiley:

Я сподіваюся, що своїм невеликим дописом я зможу “просунути” цю тему ще вище, щоб до неї долучилося більше людей. :wink:

3 Likes

Thank you so much!
That’s very kind of you. :pray:
And this is such a respect to read a message in Ukrainian from someone who doesn’t speak our language! :sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:

2 Likes

, я радше дякую ВАМ - за гарний опис і за те, що нагадали… :upside_down_face: :blush: :upside_down_face:

І не треба мені дякувати: з допомогою перекладачів мені доводиться докладати НАБАГАТО менше зусиль, ніж без них :wink:

Я дуже сподіваюся, що цю тему знайде більше людей (навіть якщо це займе деякий час), які відчують натхнення від вашої ідеї і зможуть і захочуть взяти в ній участь :crossed_fingers: :+1: :four_leaf_clover: :lady_beetle: :blue_heart: :slightly_smiling_face:

1 Like

І я відчуваю, що сьогодні світові все ще бракує багато, багато, БАГАТО знань про відважних жінок з усіх куточків планети! :blue_heart: :green_heart: :female_sign: :earth_africa: :earth_asia: :earth_americas:

2 Likes

Доброго вечора :blush: Ще граєте? @Juli_Smirnova , я так розумію, що моя листівка буде Вам? Напишіть мені свої координати :email:

3 Likes

А якщо я хочу долучитись , то моя листівочка має бути вам?)

4 Likes

Так

3 Likes

Я долучаюся теж! Виходить, надсилаю поштівку вам.
Будь ласка, напишіть мені свою адресу в приват!

4 Likes

Дякую Тетяні @Tatie за красиву, з любов’ю оформлену листівочку, і за рекомендацію книг, яких я ніколи не чула раніше - Р. Брук “Наслідки” і Е. Діаз “Вдалині”.
І взагалі - є щось дуже символічне і життєстверджуюче в тому, щоб отримати сьогодні листівку зі Слов’янська. Ще раз мерсі, Танюша :blush:

3 Likes

В один день з листівкою зі Слов’янська отримала ще й Харківське вітання від @Inspiranta. Дуже вдячна за атмосферну листівку і милі наліпки. Оповідання Олдріджа “Останній дюйм” я теж не читала, хоча вже загуглила, і це має бути цікаво :nerd_face:
І хай скільки довго б не йшла листівка, головне, що вона - з українського Харкова :ukraine:

3 Likes

Є ще і фільм шикарний з Кірою Найтлі та Олександром Скарсгардом “Наслідки” на основі цієї книги, але вони трохи переробили історію, десь на третину, подивіться, там дуже красиво показано Гамбург та гра акторів всіх просто захоплює, костюми, все на вищому рівні
Наслідки_(фільм,_2019)

2 Likes

Не втрималася і переглянула фільм за Вашою пропозицією. Досить цікавою здалась мені поведінка героїв саме з психологічної точки зору. На їх прикладах можна чудові розбори робити))

1 Like

А книга ще цікавіше розкриває все. Особливо потрібно звернути увагу на те, що це все було написано з реальних людей (це історія дідуся автора).

Також нагадую, що тепер свою листівочку буде чекати від наступного учасника @MariaFin (бо ми відволіклися від теми :smiling_face:)

2 Likes