Summer meetup in Kuopio 18.7.2024

:world_map: CITY/REGION: Kuopio
:round_pushpin: MEETUP PLACE: Wanha Satama restaurant, Matkustajasatama, 70100 Kuopio
:calendar: DATE: 18.7.2024
:alarm_clock: TIME: 17:00
:page_facing_up: MEETUP PLAN: Writing postcards together, having something to drink & eat and meet local postcard artist @katjataide :love_letter:

Welcome to meetup in beautiful Kuopio harbour, to restaurant called Wanha Satama! If you would like to order meetup cards, you can contact directly @katjataide. All postcards orders must be placed at the latest 8.7.2024.

Tervetuloa miittiin Wanhaan satamaan, joka sijaitsee Kuopion kauniissa matkustajasatamassa. Jos haluat tilata miittikortteja, voit ottaa yhteyttä suoraan @katjataide. Teethän tilauksen ennen 8.7.2024.

See you at the harbour! Nähdään satamassa!

:point_up: Please make sure to read the Meetup Guidelines before signing up for a meetup.

1 Like

Hei! Onko tapaaminen torstaina 18.7.24 kun on vaaleana? Ja voiko sinne tulla vaikka ei ole vielä virallinen jäsen vaan on crossaillut reilun vuoden?

1 Like

Hei @MeKi !

Kyllä on tapaaminen torstaina 18.7.24 klo 17 ravintola Wanhassa Satamassa. Miittiin ei ole osallistujalta mitään vaatimuksia vaan jokainen on tervetullut. :blush: Mikäli miitissä haluaa ruokailla, tämä tapahtuu osallistujan omalla kustannuksella.

1 Like

Olen myöhässä liikkeellä, joten en varmaan saa enää ostettua miittikortteja?

@MeKi kortit ovat jo painossa, mutta paikan päällä @katjataide myy muutamia ylimääräisiä hintaan 1e/kortti. :love_letter:

1 Like