Ptt sorunsali

Herkese merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar.
Bir süredir beklediğim kartpostallarım gelmiyor bununla ilgili çokça forumda yazılmış zaten. Takas yaptığım insanlara hep gitmiştl ama bana ulaşmıyor. Hem yurt içi, hem yurt dışı. Ne yapmalıyım ne tavsiye edersiniz?
Bana dağıtım yapan şube çok ilgililer açıkçası onlardan kaynaklanan bir problem olduğunu sanmıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. :blush:

Merhabalar, aynı durumu son 1 aydır ben de yaşıyorum. Gönderdiklerimde sorun olmuyor ancak bana hiçbir posta ulaşmıyor. Son 3 yılda ilk kez başıma geldi, açıkçası ben de endişelenmeye başladım, acaba PTT mektup ve posta kartı gönderimini getiri ve maliyet dengesi açısından kârlı görmediğinden bu işten geri mi çekilmeye karar verdi diye.
Bir çözüm önerisi bulunan olursa ben de çok memnun olurum :blush:

Merhaba,
Ben bu yüzden posta kutusu kiraladım. Daha önce posta kutusunda hiç sorun yaşamamıştım. Ama ülkemizin adı Turkey yerine Türkiye olarak değiştirildiği için sorun çıkıyor olabilir mi diye düşündüm. O yüzden postcrossing adresimi Türkiye olarak güncelledim. Sizin sorunununuz biraz daha uzun süreli olduğu için belki problem budur diye düşündüm.

1 Like

Merhaba.

Ben bu sorunu duyduğum için, başlamadan önce posta kutusu kiraladım ona rağmen bana da herhangi bir posta gelmedi. Şube personelinden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Adres kısmında da karışıklık olmaması için “Türkiye” ve “Turkey” ibarelerinin her ikisine de yer verdim. Fakat 10 gönderime karşılık geçen zaman zarfında bana hiç bir şey gelmedi. En son 2 kullanıcı sorun mu var neden register etmediniz falan diye mesaj atınca onların gönderileri zor durumda kalmasınlar diye (ikisi de 2 ay olmuştu) yalandan register ettim yoksa gelen giden yok. Kayıtlı gönderi olmadığından PTT’de şikayet edebileceğim bir yer de yok. Daha en başından soğuttular beni.

1 Like