PTT kartpostal hizmeti için destek aramak istiyoruz

Merhaba Postcrossing dostları,

2021 senesinden bu güne kadar Müze kumbaram olarak çok beğeniyle desteklediğimiz bu projede özellikle önceliğimizde olan çalışma olduğunu paylaşmak isteriz.

Uzun zamandır kartpostallarımızı göndermekte ve almakta zorlanmaktayız. Çok fazla sayıda posta ofisi ile yazıştık ve görüşme yapmamıza rağmen ne yazık ki durum değişmedi. bazı bölgelerde kartpostal gönderim konusunda sıkıntı olmadığını düşündük. örnek Antalya gibi. Ancak Türkiye’de özellikle kartpostal gönderimin hem pahalı hem de uzun soluklu olarak zor bir mesajlaşma yöntemi olması bizleri çok üzmekte. Halbuki farklı ülkelerin postakart gönderimi hem ülke tanıtımlarında hem ülkeler arası diyalog için ne kadar önemli olduğunu bilerek ısrarlı şekilde takipçisi olmaya devam ekmekteyiz. Bu konuda çevrim içi hem de yüz yüze görüşme yapabilecek hibrit bir sohbet çalışması yapmak istemekteyiz.
Bu çalışma için 8 Haziran 2023 perşembe günü saat 15:00 olmasını planladık. Konu hakkında görüşlerinizi veya öneri takvim için geri dönüşlerinizi bekliyoruz.
PTT ile yapmış olduğumuz görüşleri de paylaşmayı düşündüğümüz günde birlikte nasıl çözüm üretebileceğimiz hakkında da görüşlerimizi paylaşmak istiyoruz. Postakartı gönderimi veya alımı sırasında farklı sorunlarımızın olduğunu hissederek ortak paylaşım buluşmaları da planlamak istiyoruz.

1 Like