PELI - KKV Helmikuu 2021 - Kiitos osallistuneille!

KUUKAUDEN VOITTAJA Helmikuu 2021 on nyt arvottu!

Kortteja tuli tammikuun voittajalle viisi, yksi ei halunnut osallistua arvontaan. Odottelin hieman kaikkien osoitteen saaneiden kortteja (joita ei vielä 3. päiväkään ole tullut), mutta uutta arvontaa jo kaivattiin. Toivottavasti sinäkin haluat onnitella voittajaa! :smiling_face_with_three_hearts:


Jos haluat ilahduttaa Kuukauden Voittajaa kortilla ja olla näin mahdollisesti seuraava Kuukauden Voittaja itse, kysy voittajan osoite tässä ketjussa ja sen saatuasi kuukauden aikana lähetä kortti. Voit osallistua joka kuukausi, kerran tai niin usein kuin haluat.

Kuukauden ensimmäisenä päivänä edellisen kuukauden voittaja arpoo yhden kortin kaikista saamistaan korteista. Se, jonka kortti tulee valituksi, on seuraavan kuukauden voittaja.

Tuleva voittaja ei tiedä etukäteen olevansa voittaja, vaan se tulee yllätyksenä. Arpoja nimittäin arpoo myös “valevoittajan”, joten jos tuleva voittaja haluaa osallistua, saa hän valevoittajan osoitteen. Jotta peli olisi reilua, voittajan tulee lähettää valevoittajalle kortti, vaikka hän saisi tietää olevansa voittaja ennen kuin ehtii itse lähettää kortin. Kaikki lähettävät yhden kortin! Jos lähettää useamman kortin voittajalle, vain yksi osallistuu arvontaan.

Jos haluat kuukauden voittajan osoitteen, lähetä yksityisviesti edellisen kuukauden voittajalle (ketjun aloittajalle) tai pyydä sitä tässä ketjussa. Voit pyytää voittajan osoitetta minä päivänä tahansa kuukauden alusta kuukauden loppuun. Varmista kuitenkin, että korttisi ehtii perille ennen kuun loppua, jos haluat osallistua seuraavan kuun voittaja-arpajaisiin. Korttien lähettelyä voi jatkaa, vaikka voittaja jo tietäisi olevansa kuukauden voittaja.

Kirjoita korttiin nimimerkkisi, nimesi ja osoitteesi selkeästi, jos haluat osallistua arvontaan.

Merkitse postikorttiisi myös KKV, kuukauden voittaja tms., jotta mahdollisesti muutenkin paljon kortteja saava voittaja ei mene sekaisin siinä, mitkä ovat Kuukauden voittaja -kortteja ja mitkä muita.

Kuukauden voittaja arvotaan kaikista saaduista korteista, jos et kortissa ilmoita jääväsi arvonnan ulkopuolelle.

ONNEA ARVONTAAN!

Tässä onnekkaiden voittajien lista tuoreimmasta alkaen (valevoittajineen) viimeisten 12 kk ajalta:

Tammikuu 2021 - ykssoprano (ritvapeltola)
Joulukuu 2020 - outsa (ritvapeltola)
Marraskuu 2020 - Lilla (MsMoney)
Lokakuu 2020 - ritvapeltola (Lilla)
Syyskuu 2020 - kiraffi (ei ilmoitettu?)
Elokuu 2020 - angeliina (MsMoney)
Heinäkuu 2020 - onneli78 (ritvapeltola)
Kesäkuu 2020 - outsa (onneli78)
Toukokuu 2020 - MsMoney (Kherya)
Huhtikuu 2020 - ichabodhides (Liisa16)
Maaliskuu 2020 - Kahvisieppo (pinkstarfish)
Helmikuu 2020 - Lilla (outsa)

Lähettämällä kortin HELMIKUUN voittajalle, osallistut MAALISKUUN voittajan arvontaan, kunhan muistat laittaa korttiin osoitteesi. Ilman osallistumista arvontaankin voi voittajaa onnitella.

Nyt sitten jäädään odottamaan, kuka kertoo olevansa HELMIKUUN onnellinen voittaja.

Saisinko osoitteen, kiitos! :slight_smile:

Saisinko osoitteen, kiitos :slight_smile:

Minä kanssa mielelläni onnittelen voittajaa :grinning:

saisinko osoiteen? :slight_smile:

Osoite lähetetty edellisille.

Saisinko osoitteen, kiitos!

Saisinko osoitteen.

Osoite lähetetty edellisille.

Lähettäisitkö voittajan osoitteen minullekin! Kiitos! :blush:

Osoite lähetetty edelliselle.

:zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz:
:boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom: :boom:

Etkö ole vielä lähettänyt tervehdystä, onnitteluja kuukauden voittajalle? Ennätät vielä hienosti, joten pistä kortti menemään ilahduttamaan voittajaa, ja samalla osallistut itsekin maaliskuun voittajan arvontaan halutessasi!

Tässä hipassa täytyy nauttia kortin lähettämisestä, pyyteettömästä toisen ilahduttamisesta. Vanhalla Foorumilla oli toistakymmentä osallistujaa kerrallaan, täälläkin toivotaan runsasta osallistumista. Siis mukaan vain, vaikka tällä kertaa ystävänpäivän kunniaksi :heartpulse:

:heart_eyes_cat: :rabbit: :koala: :bear: :unicorn: :bat: :hedgehog: :chipmunk: :clown_face: :woman_red_haired: :man_red_haired: :blonde_woman: :man_singer: :woman_cook: :older_adult: :older_woman: :vampire: :santa: :princess: :woman_firefighter: :ok_woman: :woman_with_headscarf: :woman_singer: :adult:

Saanko osoitteen?

Osoite lähetetty edelliselle.

Iso kiitos täältä kuukauden voittajalta seuraaville, joiden kortit ovat jo tässä saapuneet: :slightly_smiling_face: :heart_eyes:

@MsMoney hieno shamaanin rumpueläimet -kortti tervehdyksineen
@Lilla upea Daga Ulvin karhu
@outsa ihana lepäävä kisu
@ritvapeltola Minna Lehväslaihon pirteä kettu

Kiitos! :postcrossing:

Tänään saapui kaunis laulujoutsen @minkero lta ja kumppaneilta Kuopion ystävänpäivä- ja laskiaismiitistä vielä hienoin Puijon erikoisleimoin. :swan: Kiitos! Jospa vielä eksyn joskus sinnekin miittiin.

Avaan maaliskuun KKV:n maaliskuun alkupäivinä, sillä odotan, saapuvatko pitkämatkalaiset siihen mennessä perille, jotta olisi enemmän osallistujia. :postbox: Nyt saapuneissa oli muutama, jotka eivät halua osallistua maaliskuun arvontaan.

Mun kortti on vielä matkalla,mutta en tällä kertaa osallistu arvontaan! :green_heart:

Uutta arvontaa vaan kehiin :blush: joka kuukausi jos ruvetaan odottamaan kortteja, niin sitten saadaan aina odottaa ja myöhästyttää uutta arvontaa.

@Regndroppar Onko minun korttini tullut perille? Lähetin sen kyllä jo kaksi viikkoa sitten… Oli yksi kuva sinun favoriteista.