MIITTI la 24.2.2024 Kouvolan Onnenkukossa

Olemme muutaman kerran miittailleet Kouvolassa kahvila Onnenkukossa, ja tavataan vielä kerran, lauantaina 24. helmikuuta 2024 klo 14 alkaen. Onnenkukko nimittäin sulkee ovensa maaliskuun lopussa yrittäjien jäädessä eläkkeelle.

Onnenkukko on myynyt useiden kotimaisten kuvittajien kortteja, mm. Katja Saario, Inge Löök, Martta Wendelin ja Sinikka Hautamäki, jonka taidenäyttely on silloin talossa. Huomaa, että kortti- ja lahjatavaravalikoima on liikkeen lopettamisen alla sitä mitä jäljellä on. Katso Onnenkukko

Kahvilan valikoimassa on suolaista ja makeaa syötävää. Paikka on pieni, joten varmista paikkasi ilmoittautumalla minulle viimeistään ke 21.2. joko tähän ketjuun vastaamalla tai yksityisviestillä. Myös kahvila toivoo tiedon osallistujamäärästä.

Osoite on Varuskuntakatu 6, 45100 Kouvola. Kävelymatkaa matkakeskuksesta osoitteesta Hallituskatu 3 (junat, bussit) on 900 metriä, noin 15 minuuttia. Ilmaista parkkitilaa on vastapäisen Kouvola-talon pysäköintialueella. Katso myös Kouvola-talon museoiden näyttelytarjonta, ja museokaupassa on taide- ym. postikortteja myytävänä.

Ninotska on tulossa :smiling_face: vielä mahtuu hyvin muitakin mukaan!

Myös laakktai tulee :slight_smile: Hän ilmoittautui perinteisellä tavalla eli postikortilla! Ja millä kortilla: Katja Saarion upouudella Postipäivä on paras päivä -kortilla, Postcrossing-yhdistyksen julkaisemalla kortilla, mistä kiitos!

Voi, jos en olisi jo menossa Tampereelle miittiin tuolloin, olisin tullu muuten. :slightly_frowning_face:

1 Like

Ehkä tavataan toiste! :hugs:

Hei, onko vielä tulijoita lauantaina Kouvolaan? Kerro tulostasi tänään keskiviikkona!