MIITTI - Kuopion seutu

Aloitamme vuoden 2021 miitit sunnuntaina 17.1.2021 klo 10:30 Puijon majalla retkiaamiaisen merkeissä. Aikaisemminkin voi mennä nauttimaan aamiaista eikä aamiaissettiä myöskään ole pakko ottaa.

1 Like

Seuraava miitti 16.2. klo 17 ystävänpäivän ja laskiaisen merkeissä ja nyyttärimeiningillä postkrossaajan @Kaki luona. Ota yhteyttä @Kaki in, jos osoite ei tiedossa.

Kiitos paljon @minkero Puijon Majan miittikortista :smiling_face_with_three_hearts: kuin myös seitsemälle muulle allekirjoittaneelle miittiläiselle. - Kortti on kiva, merkki kaunis taidesellainen ja Puijon erikoisleimat 19.1.21.

Sitten kortti on matkustanut Tampereelle, jossa kone on leimannut alalaitaan päiväyksen 25.01.2021 ja tänään 1.2.2021 se tipahti luukusta. - Miksi ihmeessä Posti :clown_face: kierrättää näitä ristiin rastiin poikki laajan Suomenmaan ja me saadaan lähetykset vasta kahden viikon päästä :rage: :face_with_symbols_over_mouth: :japanese_goblin: :japanese_ogre: :-1:

Quint Buchholz “Der erschöpfte Mond” - Väsynyt kuu.

Seuraava miitti 22.3. klo 17 nyyttärimeiningillä postkrossaajan @Kaki luona. Ota yhteyttä @Kaki in, jos osoite ei tiedossa. Rohkeasti mukaan uudetkin miittailijat!

1 Like

Seuraava miitti lauantaina 24.4. Leppävirralla. Tutustumme Vesileppiksen Muumijääluolaan ja sen jälkeen menemme hotellille lounaalle ja kirjoittamaan kortteja. Jos ravintolasulku jatkuu, meille on varattuna tila yksityiskäyttöön ja ruoka noutoruokana. Olemme menossa Muumijääluolaan n. klo 11 ja syömään n. klo 12. Ota yhteyttä @minkero, jos haluat mukaan, etkä ole muuta kautta vielä ilmoittautunut. Kerron sitten lisätietoja yksityisviestillä.

Seuraava miitti keskiviikkona 26.5. klo 17 alkaen Wanhan Sataman terassilla, ja sateen sattuessa sisällä. Tervetuloa uudet ja vanhat miittikävijät!

Kiitos Minkero ja Muumi-jääluolamiittiläiset Pekkalan postikortista Puijon tornin leimalla! Melkein pääsin mukaan itsekin! :slightly_smiling_face:

Kiitos paljon @minkero ihanasta Kehvola-kortista mätsäävine hiihtäjä-merkkeineen ja Puijo-leimoineen :smiling_face_with_three_hearts:

Lämpimät kiitokset myös Kuopio-miittaajille, jotka kokoontuivat Leppävirralle Muumi-jääluolaan.

Seuraava Kuopion miitti 15.6. klo 17.15. Paikka vielä avoin, mutta ykkösvaihtoehtona ulkona oleva pöytä, jonka ääreen kokoontua. Voi laittaa ehdotuksia paikasta!

Kuopion miittiporukalla on myös Whatsapp-ryhmä. Jos haluat liittyä ryhmään, ota yhteys postkrossaajaan @Kaki

Miittipaikaksi 15.6. valittu Sataman Grilli, Tulliportinkatu 1. postkrossaajilla pöytävaraus klo 17 alkaen terassilla ja sateen sattuessa sisällä.

Seuraavat Kuopion miitit
ti 27.7. klo 17 - paikka sovitaan porukan Whatsap-ryhmässä ja ilmoitetaan tänne
ti 24.8. klo 17 - tavoiteenna ulkoilmamiitti esim. Puijonsarven suunnalla

Ollaan saatu monta uutta miittiporukkaan tänä keväänä :+1: Lisää mahtuu, tervetuloa miitteihin uudet ja entiset! Ota yhteyttä postkrossajaan @Kaki jos esim. haluat liittyä Whatsap-ryhmään. Ja tässä ketjussa voi myös ilmoittaa kiinnostuksensa Kuopion seudun miitteihin. Muualtakin kuin Kuopion seudulta saa tulla :slight_smile:

1 Like

Hei, onko tämän miitin paikka jo selvinnyt? :slight_smile:

Hei!
Laitoinkin jo sinulle suoraan viestiä, mutta muillekin tiedoksi, että ehdotin itse Ramin konditoriaa, eikä siihen ole tullut kommentteja, joten siellä ilmeisesti tavataan.
Laitetaan tänne uutta tietoa, jos muutoksia tulee.
Tapaamisiin ensi viikolla!

1 Like

Kuopion miitti 24.8. alkaa jo klo 16.30. Paikka Ramin konditoria.

1 Like

Seuraava Kuopion seudun miitti keskiviikkona 22.9. klo 17 Ramin konditoriassa.

Keskiviikon 22.9. Kuopion miitti on peruttu. Seuraava miitti la 9.10. klo 9-12.30 Puijon Majalla “Postikortti 150 vuotta” -juhlan merkeissä.

1 Like

Kiitos @minkero ja kanssamiittailijat upeasta Kuopio-kortista ja tervehdyksestä 150-vuotisjuhlamiitistä. :relaxed:

1 Like

Seuraava Kuopion miitti pidetään tiistaina 16.11. kansainvälisenä suvaitsevaisuuden päivänä klo 17.00 Ramin konditoriassa. Tervetuloa!

Kuopiossa miittaillaan seuraavan kerran torstaina 27.1.2022 Ramin konditoriassa klo 16.30 alkaen.
Tervetuloa mukaan!
Hyvää joulua ja korttirikasta uutta vuotta kaikille!

Seuraava miitti Ramilla klo 16.30 21.2.2022.

1 Like