Mektup Arkadaşlığı

Merhaba! Sizin de mektup arkadaşlarınız var mı bilmiyorum ama eğer varsa merak ettiğim bir konu var.
Mektup dışında küçük hediye olarak çay, kitap ayracı gibi şeyler dışında farklı bir şey gönderdiniz mi? ve ulaştı mı? örneğin magnet, anahtarlık gibi. Tereddüt ediyorum ulaşmazsa diye o nedenle sizin de fikrinizi almak istedim.

1 Like

Forumda yollayan çok kişi var ben de geçen gün yolladım ulaşmasını bekliyorum. Bozuk para falan koymayı düşünüyorsan da birden fazla bozuk para koyacaksan ikisini birbirlerine çarpıp ses çıkartmayacak bir şekilde koyarsan daha iyi olur bazı PTT çalışanları bozuk para göndermek yasak deyip paraları çıkartırıyor çünkü.

2 Likes

Merhaba,
Ben gönderiyorum düzenli bir şekilde, ancak göndereceğim hediyeye bağlı olarak zarf seçiyorum. Kırılmayacak ve zarar görmeyecek şekilde sarıyorum mutlaka. Şu ana kadar ulaşmayan olmadı hiç.

1 Like

Belki de bu yüzden kimse bana bozuk para göndermiyor :sweat:

Bildiğim kadarıyla ülkeye girmelerinde sıkıntı yok ülkeden dışarı gönderemiyoruz tespit ederlerse çıkartıyorlar.

1 Like

Genelde bize çoğu şeyin gelmesi sorun olmuyor galiba çikolata da gelmişti bana ama ben göndermek istediğimde Ptt çalışanı mektup, kartpostal ve paket çaylar dışında kabul etmiyoruz demişti oysa ki Türk kahvesi, kitap ayracı vs. gönderdim.

1 Like

Bugün Fransa’ya gönderdiğim zarfın içine bir paket çay koydum, sağ salim giderse buradan size haber ederim. :slightly_smiling_face: