Meetup in Reposaari, Finland 13.7.2022

:world_map: CITY/REGION: Reposaari, Pori, Satakunta, Finland
:pushpin: MEETUP PLACE: Siikaranta Camping, Reposaaren maantie 1073, 28900 Pori
:calendar: DATE: 13.7.2022 (13th of July)
:alarm_clock: TIME: 18:00 (6:00 PM Finnish time)
:page_facing_up: MEETUP PLAN: We will meet at the Siikaranta Camping area to write postcards, and enjoy the sea! There is a cafe where you can buy for example drinks, ice cream, coffee, bread, other snacks. Sign up with email h.isse@hotmail.com before 11.7. Please take care of your hand hygiene and don’t come if you are ill. Welcome!

Kesämiitti Porin Reposaaressa 13.7.2022 klo 18 alkaen! Tervetuloa tapaamaan muita postcrossaajia Siikaranta Campingiin ja nauttimaan kesäillasta ja merestä. Pidämme miitin ulkoterassilla, joka on esteetön. Miittipaikan osoite on Reposaaren maantie 1073, 28900 Pori. Kahviosta voit ostaa virvokkeita, kahvia, jäätelöä, sämpylää yms. Jos haluat ostaa miittikortteja, tilaa ne ennakkoon 3.7.2022 mennessä sähköpostitse h.isse@hotmail.com. Kortit myydään mieluiten kymmenen kappaleen seteissä. Ilmoittaudu miittiin viim. 11.7.2022 samaan sähköpostiosoitteeseen.

Terv. Ezzi ja Tanlittan

Ai että, miten hienossa paikassa miitti! :beach_umbrella: Viikolla en ehdi, eikä ole vielä lomakaan, mutta jos joskus osuu sopivasti uudestaan kohdalle, niin tulen! :slightly_smiling_face:

Tällä hetkellä tulossa miittiin:
@Ezzi
@Jonesy72
Erstu
@elinann1ka
MerVe10
@Tanlittan
@outsikka
@onneli78

Kiitos kortista! Toivottavasti teillä oli mukava miitti! :blush: :sun_with_face:

Oli kyllä :blush: Keneltä sait kortin? Ehkä kannattaa laittaa kiitokset myös yksärinä, kaikki eivät ehkä huomaa täältä :slight_smile:

Hyvä huomio, panin tonne Kiitokset korteista -ketjuun myös sellasen tagatun veistin, kortti oli onnelilta. Mutta halusin myös tähän ketjuun postata kiitokset kun muidenkin nimet oli siinä :slight_smile: