Maand round robin

Super, ik kijk er al naar uit! :smiley: In NL zijn er héél véél webwinkels hr! Ik heb me net wr even helemaal laten gaan op eentje. Ben je zo een tijdje zoet mee :wink:
Vroeger weken veel mensen ook uit naar Ali Express in China maar dan moet je even geduld hebben eer je wat hebt en ik weet nt hoe het nu gaat bij jullie maar ik heb er sinds de nieuwe douane regelingen afgelopen juli niks meer besteld dus durf daar ook gn advies in geven. Bij Action en Big Bazaar enzo kun je ook altijd wel aan een tapeje of stickertje geraken :crazy_face: En er wordt ook bij buitenlandse webshops gekeken en gekocht natuurlijk. Kijk dan wel goed na of die onder de EU vallen of nt en wat met douane- en invoerrechten evt. Op het forum kan je daar ook vanalles over terugvinden volgens mij hoor. Zelfs hier op het NL forum is een link naar. Kijk maar eens : KAARTEN WINKELS / Waar kun je leuke kaarten kopen? Je kunt er meestal nt enkel leuke kaarten kopen maar ook washi, (sluit)stickers, enz.
Als er een site is die je aanstaat, kan je het best inschrijven op de nieuwsbrief. Er zijn nl. sites die regelmatig acties en kortingen aanbieden ook. Je kan hen ook volgen op social media vr winacties, updates, e.d.
Hopelijk ben je hiermee wat verder geholpen! :+1:

1 Like