Maand round robin juli 2021

#2 ontvangen

#1 @yoga dank je wel voor jouw mooie kaarten

@Annerie heerlijk koffie! Dank voor jouw kaart. Wij gaan zeker nog even weg naar de zon!

1 Like

#5 @Annerie , dank je wel voor de leuke inge look kabouter, nieuwe aanvulling voor m’n collectie.
Maakt mij niet uit dat het een winterse kaart is, ik hou van de sfeer.
Onze vakantie is van vorig jaar naar dit jaar verschoven, maar kan weer niet doorgaan, dus het gaat om geboekt worden. Nu maak hopen dat de regels goed blijven, anders gaan we alsnog volgend jaar pas

1 Like

Ik #6 heb ontvangen van

#1 @yoga bedankt voor de berenkaart van anne geddes. Ik ga ook niet op reis naar het buitenland, dit weekend een doop en weekendje Lier, en verder nog een weekendje limburg. Dus ik zie wel wat er komt.

8 @Winkey Ik eet ook graag, maar ben vooral een zoetebek. Ik loop graag op lokale marktjes om er rond te kijken. OOk bedankt voor je RAS kaart trouwens


2 Likes

Ik geef me graag vast op voor de maand augustus

1 Like

Bedankt #05 @Annerie voor jouw keep kalm covid kaart . Ik drink geen koffie meer masr kan de kaart wel heel erg waarderen. Ik ben in 2005 gestopt met koffiedrinken omdat ik er zo onrustig van werd. Nu mis ik het helemaal niet meer.
Heel misschien ga ik 1 augustus nog voor 1,5 - 2 weken naar Duitsland, net over de grens. Maar dat ligt eraan hoe de situatie dan is. Ik hoor net dat grote delen van NL nu donkerrood gekleurd zijn. Ik wacht het dus af.
Bedankt ook voor de RAS pnline meetingkaart. Leuk die postzegelstickers.


1 Like

Ik #6 heb ontvangen van #5 @Annerie
Een mooie vuurtorenkaart voor mijn collectie!

1 Like

#3 kreeg de afgelopen periode post van #1, 4, 5, 6 en 8 (2 en 7 had ik al gemeld dus ik ben compleet)
Mijn kaartjes zijn ook verstuurd.

Deze kreeg ik van @yoga - Bedankt Nanda. Ik heb op een extra kaartje gereageerd ng o.a. op wat je schreef.

Van @meidans kreeg ik deze kaartjes; bedankt! Hoe leuk en tof dat je zo’n mooie berenpostzegel vond voor op die berenkaart! :heart_eyes: Ook op wat jij schreef, gaf ik ng reactie op je kaartje. Zalig plekje heb je om te zitten schrijven! Alleen die bijen en hommels heb ik het zo nt mee; wij zijn nl. nt de beste maatjes :wink:

Van @Annerie kreeg ik deze mooie en lieve Belle & Boo; bedankt! :heart_eyes: Lastig van die scanner hé! Heb net hetzelfde probleem gehad maar gelukkig doet ie het wr maar heb er ook al vl mee gesukkeld.

Deze kreeg ik van @Mamiielariie. Bedankt vr het kleurrijke uiltje! :owl: Sommige achterkanten van kaartjes zijn idd bijna te leuk of te mooi om te beschrijven. Dat had ik vroeger bij briefpapier ook wl eens :rofl:
Maand RR 07-2021 - nr. 6 - Lara

Van @Winkey kreeg ik deze 2 leuke kaarten. Bedankt Monique! Fijn zo’n alfabet doen met iemand hé en nu spannend dat je zo’n zelfgemaakt gaat doen. Hopelijk weet je ondertussen al wat je bij de A gaat doen? De rest tot Z zit al in het koppie? Veel succes er mee! :slight_smile:

Bedankt allemaal wr vr de leuke kaartjes!
Ik doe ook wr graag mee met de augustus versie :slight_smile:
Fijne zondag ng! :wave: :wave: :wave:

2 Likes

Ik #8 heb ontvangen van #3 @veke250 een super kaart van Kristiana Heinemann. Ik heb deze ook in mijn voorraad en vind ‘m super. Kan km nu dus met een gerust hart versturen😊. Nee, we gaan niet altijd naar de zelfde plek in Frankrijk. Hebben we we eens gedaan, zeker als het huisje en de omgeving bevalt, dat is toch altijd afwachten.
Ik schrijf de rest op de kaart van augustus.
Bedankt Veerle, erg blij met deze kaart.

1 Like

Dank je wel @veke250 #3 voor deze zomerse kaart.
Ik ben compleet voor juli
@Jess18877 #7
image

2 Likes

Dank je wel #3 @veke250 ook voor de zomerse julikaart voor mijn maandkaarten collectie.

Ik stuur je morgen nog een berichtje.
Ik heb geen familie of vrienden die direct getroffen zijn door het noodweer. Maar ik ken wel het gebied en Valkenburg heel goed en mijn hart bloedde wel toen ik de beelden zag. Ik zou eigenlijk die week in Zuid-Limburg zijn en daarna in Roermond opgehaald worden voor vakantie in Duitsland, net over de grens. Maar ik heb het niet gedaan en ben daar nu ook heel blij om.
Wat goed dat jullie spullen verzamelen. Ik heb daar hier nog niets over gehoord.

1 Like

Goedemorgen! Voor de liefhebbers heb ik zojuist het topic voor augustus geopend…

Een beetje laat, maar ik had het wat drukker dan anders de laatste dagen…

#6 heeft ontvangen van #3 @veke250
Dag Veerle, Bedankt voor deze mooie maxikaart, inderdaad jammer dat ze ze neitmeer maken. Die oude zitten soms wel pareltjes tussen vind ik.

1 Like

#3 @veke250 dank je wel voor deze prachtige vol geschreven studio draak kaarten. Het is bijna augustus dan ik weer reageren op de volgende kaarten :wink:

1 Like

dank je wel #3 @veke250 voor deze mooie maand kaart van Elsa Beskow uit mijn wishlist die ik van de week mocht ontvangen! Hier gaat het goed, we hebben in die zin geen last van de regen gehad dat alles onderliep. Dat was in het zuiden van het land en ik woon in het noorden… Al hadden ze vorige week ook in de provincie waar ik woon ook last van veel water, maar dat was in het noordelijke deel van de provincie en ik woon redelijk zuidelijke in de provincie… Het is zeker erg wat er allemaal gebeurd is…
Wij hebben een klein moestuintje, alleen doe ik daar helemaal niks mee, dat is de afdeling van mijn man! Ik heb nog geen plannen gemaakt voor deze zomer. Misschien eens een dagje weg, maar daar blijft het dan ook wel bij… En jullie?

bijgewerkt :slight_smile:

@Annerie ik Ben compleet normaal.hoor

1 Like

@veke250 dank Veerle voor deze mooie kaart. Ik ben echt wel een zoetekauw😉

bijgewerkt