KKV tammikuu 2022

Kuukauden voittaja tammikuu 2022

Jos haluat ilahduttaa kuukauden voittajaa kortilla ja olla näin mahdollisesti seuraava kuukauden voittaja itse, kysy osoite tässä ketjussa! Sen saatuasi lähetä voittajalle kortti niin, että se on perillä tämän kuun aikana. Voit osallistua tähän leikkiin kerran tai vaikka joka kuukausi.

Kuukauden alussa edellisen kuukauden voittaja arpoo yhden kortin kaikista saamistaan KKV-korteista. Se, jonka kortti tulee valituksi, on seuraavan kuukauden voittaja.

Tuleva voittaja ei etukäteen tiedä olevansa Kuukauden voittaja, vaan se tulee yllätyksenä. Arpoja valitsee myös “valevoittajan”, joten jos tuleva voittaja kyselee osoitetta, hän ei saa omaa osoitettaan, vaan hänen korttinsa menee valevoittajalle. Jotta peli olisi reilua, voittajan tulee lähettää valevoittajalle kortti, vaikka hän jo tietäisi olevansa voittaja. Kaikki lähettävät vain yhden kortin. Jos lähettää useamman kortin voittajalle, vain yksi osallistuu arvontaan.

Kortteja voittajalle voi lähettää koko kuukauden ajan, vaikka voittaja olisi jo tiedossa. Kuukauden voittaja arvotaan kaikista saapuneista korteista, jos et kortissa ilmoita jättäytyväsi pois arvonnasta.

Kirjoita korttiin:

  • KKV / Kuukauden voittaja
  • nimimerkkisi
  • nimesi ja osoitteesi selkeästi, jos haluat osallistua arvontaan

ONNEA ARVONTAAN!

Tässä onnekkaiden voittajien lista tuoreimmasta alkaen (valevoittajineen) viimeisten 12 kk ajalta:

Joulukuu 2021 - outsa (ritvapeltola)
Marraskuu 2021 - minkero (ykssoprano)
Lokakuu 2021 - kotona (Finerst)
Syyskuu 2021 - outsa (kotona)
Elokuu 2021 - Mysteria (outsa)
Heinäkuu 2021 - Finerst (kotona)
Kesäkuu 2021 - Liisa16 (ykssoprano)
Toukokuu 2021 - ritvapeltola (kotona)
Huhtikuu 2021 - Silpa (Finerst)
Maaliskuu 2021 - MsMoney (outsa)
Helmikuu 2021 - Regndroppar (?)
Tammikuu 2021 - ykssoprano (ritvapeltola)

Kysy siis osoite Tammikuun 2022 voittajalle tässä ketjussa!
Nyt sitten jäädään odottamaan, kuka kertoo olevansa vuoden ensimmäinen onnellinen voittaja.

Osoite kiitos. :relaxed:

1 Like

Voisinko saada voittajan osoitteen minäkin :slightly_smiling_face:

1 Like

Saisinko osoitteen, kiitos :blush:

1 Like

Saisinko osoitteen, kiitos :slight_smile:

1 Like

Ottaisin osoitteen kiitos :slight_smile:

Lähettäisitkö osoitteen minullekin! Kiitos! :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ottaisin osoitteen kiitos :fireworks:

Onpa alkanut kivan vilkkaana tämä KKV. :grinning: Tähän mennessä ilmoittautuneille osoite lähetetty.

Vahvasti näyttäisi siltä, että olen vuoden 2022 ensimmäinen kuukauden voittaja, sillä kaksi onnittelukorttia saapui: Kastelukannu täynnä kesän kukkia marzzelta ja sequoia-kansallispuiston kortti Katajainen_Bltä. Kiitoksia hienoista lisäyksistä kokoelmiini! <3
PS saisinko silti osoitteen? :wink:

3 Likes

Osoite lähetetty @Finerst :slight_smile:

Saisinko osoitteen, kiitos :blush:

1 Like

Osoite lähetetty Filkinsonille.

1 Like

KKV on paljon varmempi tapa voittaa kuin Lotto :heart_eyes: Sain taas kaksi kivaa korttia, Outsalta uuden Inge Löökin jossa tonttu täyttää ruokaa lintulaudalle, ja iloisen Ressun onnetoivotukset minkerolta. Paljon kiitoksia! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Kiva olla voittaja 1/22 :smiling_face_with_three_hearts: Ihanat kortit tänään Alenalta ja Zomiselta -wau, suurkiitos, ovat mieluisia! GoT hahmoista on vaikea sanoa, kuka minulle rakkain, koska kaikki ovat suurenmoisia. Zamisen lähettämässä kortissa on Tyrion Lannister, joka tuo Martinin teokseen huumoria, pienen ihmisen puolustamista ja viisautta. Muut hahmot ansaitsevat paikkansa toisenlaisilla ominaisuuksilla.
Alenan kortti on suloista kotoilua kissoineen, juomineen ja kirjoineen. Mikä on se ihana yksisarvismerkki kuvan alalaidassa? Fiksusti kirjoitettu ja paljon mahdutettu yhteen korttiin, kaunis katsella ja ihana lukea - kiitos Lenotschka

2 Likes

Kiitos hyvistä sanoista, olen iloinen että tykkäsit kortista :smiling_face_with_three_hearts: Yksisarvismerkki on vaan kaunis tarra joka näyttää merkiltä =)

Kiva talvinen Omppu kortti saapui Ritvalta - kiitos! Tämänkin postimerkki välttänyt leimauksen. Arvontaan osallistuvia mahtuisi vielä monta mukaan!

On mukavaa olla tammikuun voittaja! Tänään sain kaksi ihanaa korttia: Mirabellalta ulkomailta asti yhden Löök-suosikeistani :smiling_face_with_three_hearts: siivous jäänyt kesken kun tuli sanaharkkaa. Suurkiitos! Jokin kello kilistää mieleni taustalla - olemmeko olleet jossain (kirjeen?)vaihdossa vuosikausia sitten, viime vuosituhannella?
Toisessa kortissa on hempeä vaaleanpunainen teeastiasto - soma ja nätti, kyllä noista kupeista tee maistuisi! Paljon kiitoksia!

Valevoittaja ilmottautuu! Tänään sai ihanan kuppikakkukortin (johon posti oli vetäissyt leimansa kuvapuolelle :rage: ), kiitos @Finerst :heart_eyes:

no voi kenkku että Posti taas sotki välissä. Hyvä kumminkin että toimitti perille :slight_smile: