KKV syyskuu 2021

Kuukauden voittaja syyskuu 2021

Jos haluat ilahduttaa kuukauden voittajaa kortilla ja olla näin mahdollisesti seuraava kuukauden voittaja itse, kysy voittajan osoite tässä ketjussa ja sen saatuasi kuukauden aikana lähetä kortti. Voit osallistua joka kuukausi, kerran tai niin usein kuin haluat.

Kuukauden alussa edellisen kuukauden voittaja arpoo yhden kortin kaikista saamistaan korteista. Se, jonka kortti tulee valituksi, on seuraavan kuukauden voittaja.

Tuleva voittaja ei tiedä etukäteen olevansa voittaja, vaan se tulee yllätyksenä. Arpoja nimittäin arpoo myös ”valevoittajan”, joten jos tuleva voittaja haluaa osallistua, saa hän valevoittajan osoitteen. Jotta peli olisi reilua, voittajan tulee lähettää valevoittajalle kortti, vaikka hän saisi tietää olevansa voittaja ennen kuin ehtii itse lähettää kortin. Kaikki lähettävät yhden kortin! Jos lähettää useamman kortin voittajalle, vain yksi osallistuu arvontaan.

Jos haluat kuukauden voittajan osoitteen, lähetä yksityisviesti edellisen kuukauden voittajalle (ketjun aloittajalle) tai pyydä sitä tässä ketjussa. Voit pyytää voittajan osoitetta minä päivänä tahansa kuukauden alusta kuukauden loppuun. Varmista kuitenkin, että korttisi ehtii perille ennen kuun loppua, jos haluat osallistua seuraavan kuun voittaja-arpajaisiin. Korttien lähettelyä voi jatkaa, vaikka voittaja jo tietäisi olevansa kuukauden voittaja.

Kirjoita korttiin nimimerkkisi, nimesi ja osoitteesi selkeästi, jos haluat osallistua arvontaan.

Merkitse postikorttiisi myös KKV, kuukauden voittaja tms., jotta mahdollisesti muutenkin paljon kortteja saava voittaja ei mene sekaisin siinä, mitkä ovat Kuukauden voittaja -kortteja ja mitkä muita.

Kuukauden voittaja arvotaan kaikista saaduista korteista, jos et kortissa ilmoita jääväsi arvonnan ulkopuolelle.

ONNEA ARVONTAAN!

Tässä onnekkaiden voittajien lista tuoreimmasta alkaen (valevoittajineen) viimeisten 12 kk:n ajalta:

Elokuu 2021 - Mysteria (outsa)
Heinäkuu 2021 - Finerst (kotona)
Kesäkuu 2021 – Liisa16 (ykssoprano)
Toukokuu 2021- ritvapeltola (kotona)
Huhtikuu 2021 - Silpa (Finerst)
Maaliskuu 2021 - MsMoney (outsa)
Helmikuu 2021 - Regndroppar (?)
Tammikuu 2021 - ykssoprano (ritvapeltola)
Joulukuu 2020 - outsa (ritvapeltola)
Marraskuu 2020 - Lilla (MsMoney)
Lokakuu 2020 - ritvapeltola (Lilla)
Syyskuu 2020 - kiraffi (ei ilmoitettu?)

Lähettämällä kortin syyskuun voittajalle, osallistut lokakuun voittajan arvontaan, kunhan muistat laittaa korttiin osoitteesi. Ilman osallistumista arvontaankin voi voittajaa onnitella.

Nyt sitten jäädään odottamaan, kuka kertoo olevansa syyskuun onnellinen voittaja.

Lähetätkö osoitteen :)?

Tänne kans, kiitos!

saisinko osoitteen, kiitos!

Saisinko voittajan osoitteen? :slight_smile:

Saisinko minäkin voittajan osoitteen :relaxed:

Pyydän osoitetta, kiitos!

Osoite lähetetty kaikille sitä pyytäneille! :blush:

Syksyistä marjasatoa tulvi tänään syyskuun voittajan poimuriin, eikun postilaatikkoon! Kiitos ritvapeltola pihlajanmarjoista, joita pihlajat nyt notkuvat, sekä Regndroppar mustikkaämpäristä ja lakkapostimerkistä! Niin ja Mysteria, laitahan minulle valevoittajan osoite niin saan yllättää jonkun. Kiitos!

1 Like

Lähetetty! :blush:

saisinko osoitteen voittajalle? Kiitos

Lähetetty. :blush:

1 Like

Kiitoksia onnitteluista @minkero, hienolla leppävirtalaisella ruskakortilla ja siihen sopivalla sienipostarilla, sekä @kotona, kiitos levollisesta Anne Soukkalahden tekstikortista! Molemmat saapuivat jo eilen torstaina.

Syyskuun valevoittaja ilmoittautuu. Outsalle iso kiitos syksyisestä maisemasta ja tervehdyksestä!

1 Like

Kiitos @Mysteria suloisesta lakkakortista! Onnittelut astuessasi avioon! Ja voi, miten mielelläni minäkin lähtisin joksikin aikaa Saksaan asumaan.

1 Like

Paljon kiitoksia @ykssoprano Virpi Pekkalan allasjumppaajat-kortista! Kyllä oli mahtavaa viime viikolla päästä altaaseen ja ryhmään jumppaamaan. 11 kuukautta olikin taukoa. Huomenna taas menoksi!

Ja @Liisa16:lle kiitokset upeasta Gallen-Kallelan Paanajärven paimenpojasta! Nautin :heart_eyes:

Kiitos @Finerst oivasta mietelmäkortista! Vastasin sun kysymykseen yv:llä.

Syyskuu kääntyy lokakuuksi. Kiitän kaikkia kahdeksaa kortin lähettänyttä! Tosi mieluisia kortteja kaikki. Kuvassa ne ovat metallisessa sydämenmuotoisessa seinätelineessä.

1 Like

@Lilla paljon kiitoksia Tallinnan terveisistä, uhkeasta karhusta sekä kivoista postimerkeistä! Valitettavasti korttisi ei ehtinyt lokakuun arvontaan mukaan.

1 Like