KKV Lokakuu 2021

Kuukauden voittaja lokakuu 2021

Jos haluat ilahduttaa kuukauden voittajaa kortilla ja olla näin mahdollisesti seuraava kuukauden voittaja itse, kysy voittajan osoite tässä ketjussa ja sen saatuasi kuukauden aikana lähetä kortti. Voit osallistua joka kuukausi, kerran tai niin usein kuin haluat.

Kuukauden alussa edellisen kuukauden voittaja arpoo yhden kortin kaikista saamistaan korteista. Se, jonka kortti tulee valituksi, on seuraavan kuukauden voittaja.

Tuleva voittaja ei tiedä etukäteen olevansa voittaja, vaan se tulee yllätyksenä. Arpoja nimittäin arpoo myös ”valevoittajan”, joten jos tuleva voittaja haluaa osallistua, saa hän valevoittajan osoitteen. Jotta peli olisi reilua, voittajan tulee lähettää valevoittajalle kortti, vaikka hän saisi tietää olevansa voittaja ennen kuin ehtii itse lähettää kortin. Kaikki lähettävät yhden kortin! Jos lähettää useamman kortin voittajalle, vain yksi osallistuu arvontaan.

Jos haluat kuukauden voittajan osoitteen, lähetä yksityisviesti edellisen kuukauden voittajalle (ketjun aloittajalle) tai pyydä sitä tässä ketjussa. Voit pyytää voittajan osoitetta minä päivänä tahansa kuukauden alusta kuukauden loppuun. Varmista kuitenkin, että korttisi ehtii perille ennen kuun loppua, jos haluat osallistua seuraavan kuun voittaja-arpajaisiin. Korttien lähettelyä voi jatkaa, vaikka voittaja jo tietäisi olevansa kuukauden voittaja.

Kirjoita korttiin nimimerkkisi, nimesi ja osoitteesi selkeästi, jos haluat osallistua arvontaan.

Merkitse postikorttiisi myös KKV, kuukauden voittaja tms., jotta mahdollisesti muutenkin paljon kortteja saava voittaja ei mene sekaisin siinä, mitkä ovat Kuukauden voittaja -kortteja ja mitkä muita.

Kuukauden voittaja arvotaan kaikista saaduista korteista, jos et kortissa ilmoita jääväsi arvonnan ulkopuolelle.

ONNEA ARVONTAAN!

Tässä onnekkaiden voittajien lista tuoreimmasta alkaen (valevoittajineen) viimeisten 12 kk:n ajalta:

Syyskuu 2021 - outsa (kotona)
Elokuu 2021 - Mysteria (outsa)
Heinäkuu 2021 - Finerst (kotona)
Kesäkuu 2021 – Liisa16 (ykssoprano)
Toukokuu 2021- ritvapeltola (kotona)
Huhtikuu 2021 - Silpa (Finerst)
Maaliskuu 2021 - MsMoney (outsa)
Helmikuu 2021 - Regndroppar (?)
Tammikuu 2021 - ykssoprano (ritvapeltola)
Joulukuu 2020 - outsa (ritvapeltola)
Marraskuu 2020 - Lilla (MsMoney)
Lokakuu 2020 - ritvapeltola (Lilla)

Lähettämällä kortin lokakuun voittajalle, osallistut marraskuun voittajan arvontaan, kunhan muistat laittaa korttiin osoitteesi. Ilman osallistumista arvontaankin voi voittajaa onnitella.

Nyt sitten jäädään odottamaan, kuka kertoo olevansa lokakuun onnellinen voittaja.

1 Like

Mie voin olla eka ja pyytää voittajan osoitetta. :slight_smile: :partying_face: :postcrossing:

Saisinko voittajan osoitteen kiitos!

Minäkin tahtoisin lähettää kuukauden voittajalle kortin :blush:

saanko voittajan osoitteen, kiitos

Saisinko voittajan osoitteen, kiitos! :gift_heart:

Osoitetta kaipailen minäkin.

Kuudelle ylläolevalle on lähetetty voittajan osoite.

Lähetätkö minullekin osoitteen?

Tähän mennessä osoite lähetetty kaikille.

osoitteen voisin myös ottaa :slight_smile:

elmanaakalle osoite laitettu.

Mystinen juttu, postitin maanantaina onnittelut kuukauden voittajalle ja tänään sain kotonalta KKV-onnittelukortin!
Minä vai hän, hän vai minä?
Anyway, kiitos hienosta kortista! Hedelmät tunnistan, mutta ei nyt tule nimi mieleen.

Tanja, pöljä! :zipper_mouth_face: Voisit ajatella ennen kuin sanot, ettet sano mitä ajattelet! Nyt meni tämä kisa ihan pipariksi. :disappointed: :angry:

Tervetuloa pöljäclubiin, täällä toinen samaa vaivaa poteva. Sain tänään kaksi korttia, joten ei tarvitte enää arvailla, kumpi on kumpi.

Finerst lähetti miittikortin Kouvolasta. Samaa 150-vuotis-juhlasarjaa olen saanut nyt kortit Turusta ja Kouvolasta. Näyttävät tosi kivoilta. Täällä Euran lähistölläkin olisi ollut 150-v-miittimahdollisuuksia, mutta lokakuun alkupäivät eivät sopineet mitenkään kalenteriini. Kokemäki- ja Harjavalta-kortit olisi ollut kiva saada, kun olen sielläkin asunut.

Henriikalta saapui Finland-kortti suosikeistani. Sarjan nimeä en tiedä, mutta tykkään.

Kiitos molemmille! Muistakaahan kaulaliina näillä syyskeleillä!

Kortti on Postcardsmarketin Maps of the World (MOTW) -sarjasta.

Outsa oli näköjään ollut samassa miitissä kuin Finerst. Tänään saapui siis toinen Kouvola-kortti samoin allekirjoituksin. Postimerkki oli erilainen… ja Outsan kortti oli kiertänyt Helsingin lajittelukeskuksen kautta. Kumpaakin naarmutettu kohtuudella, ei pahasti. Kiitos joka tapauksessa!

1 Like

Moi kotona, Kouvolasta lähetetty posti käsitellään aina Helsingissä. Jo vuosia sitten meiltä lopetettiin oma lajittelukeskus. Onhan se vähän tylsää, ettei tule Kouvolan leimaa vaan Helsingin.

Kiitos angeliinalle söpöstä Sarah Kayn kortista! Mulla oli tällaisia huoneeni seinällä, kun olin yläkouluikäinen. Sitten nämä kortit katosivat jonnekin 40 vuodeksi ja nyt niitä näkee taas silloin tällöin.

@minkero saa tänään kiitokseni miittikortista, joka saapui Kuopiosta. Taistelevat metsot postimerkkinä, ensimmäinen merkki tästä kahdeksan merkin sarjasta. Kiitos!