KKV kesäkuu 2022

Kuukauden voittaja kesäkuu 2022

Jos haluat ilahduttaa kuukauden voittajaa kortilla ja olla näin mahdollisesti seuraava kuukauden voittaja itse, kysy osoite tässä ketjussa! Sen saatuasi lähetä voittajalle kortti niin, että se on perillä tämän kuun aikana. Voit osallistua tähän leikkiin kerran tai vaikka joka kuukausi.

Kuukauden alussa edellisen kuukauden voittaja arpoo yhden kortin kaikista saamistaan KKV-korteista. Se, jonka kortti tulee valituksi, on seuraavan kuukauden voittaja.

Tuleva voittaja ei etukäteen tiedä olevansa Kuukauden voittaja, vaan se tulee yllätyksenä. Arpoja valitsee myös “valevoittajan”, joten jos tuleva voittaja kyselee osoitetta, hän ei saa omaa osoitettaan, vaan hänen korttinsa menee valevoittajalle. Jotta peli olisi reilua, voittajan tulee lähettää valevoittajalle kortti, vaikka hän jo tietäisi olevansa voittaja. Kaikki lähettävät vain yhden kortin. Jos lähettää useamman kortin voittajalle, vain yksi osallistuu arvontaan.

Kortteja voittajalle voi lähettää koko kuukauden ajan, vaikka voittaja olisi jo tiedossa. Kuukauden voittaja arvotaan kaikista saapuneista korteista, jos et kortissa ilmoita jättäytyväsi pois arvonnasta.

Kirjoita korttiin:

KKV kesäkuu 2022
nimimerkkisi
nimesi ja osoitteesi selkeästi, jos haluat osallistua arvontaan

ONNEA ARVONTAAN!

Tässä onnekkaiden voittajien lista tuoreimmasta alkaen (valevoittajineen) viimeisten 12 kk ajalta:

Toukokuu 2022 - Liisa16 (minkero)
Huhtikuu 2022 - marzze (minkero)
Maaliskuu 2022 - ritvapeltola (mirabelle)
Helmikuu 2022 - ykssoprano (ritvapeltola)
Tammikuu 2022 - Finerst (marzze)
Joulukuu 2021 - outsa (ritvapeltola)
Marraskuu 2021 - minkero (ykssoprano)
Lokakuu 2021 - kotona (Finerst)
Syyskuu 2021 - outsa (kotona)
Elokuu 2021 - Mysteria (outsa)
Heinäkuu 2021 - Finerst (kotona)
Kesäkuu 2021 - Liisa16 (ykssoprano)

Voisinko saada voittajan osoitteen :smiling_face:

Ottaisin osoitteen kiitos :blush:

Saisinko minäkin voittajan osoitteen? :blush:

Saisinko osoitteen, kiitos :slightly_smiling_face:

Osoitetta kaipaan minäkin.

Osoite lähetetty kysyjille.

Lähettäisitkö osoitteen minullekin.

Osoite lähetetty Mindeelle.

Haluaisin osoitteen, kiitos :slight_smile:

Minäkin onnittelisin mielelläni voittajaa! :love_letter:

Osoite lähetetty minkerolle ja Mysterialle.

Saisinko voittajan osoitteen? :upside_down_face:

Osoite lähetetty mauralle.

Laitathan voittajan osoitteen minullekin, kiitos!

outsalle lähetettiin osoite

:trophy: - Kuukauden voittaja ilmoittautuu! :heart_eyes: Upeeta olla voittaja!

Olen saanut viime viikolla ja eilen maanantaina kuusi viehättävää korttia, mukavine kuulumisineen ja kaikissa hienot merkit vielä. Mulla oli lauantaina mahottoman ihanat Riemuylioppilasjuhlat, jatkoineen ja vielä jatkotunnelmineen Whatsapissä, joten nyt vasta aloin nauttia tästä. Niin että hyvin menee ja syleilen maailmaa :hugs:.

Kiitos @Mysteria, @Outsa, @kotona, @maura, @marzze, @Katajainen_B :smiling_face_with_three_hearts:.

4 Likes

:mailbox_with_mail: @nnniiina lähetti terveiset Oulusta, Perinnepihapiiri Turkansaaressa, Marja- Leena Töllin ikuistamana. :smiling_face_with_three_hearts: - Kiitos paljon kesäisestä tervehdyksestä. :butterfly:

:mailbox_with_mail: Taas tupsahti kaksi korttia kuukauden voittajalle:

  • @minkero lähetti aivan upean Kuopion Filatelistikerhon kortin, Puijon Torni ja maja n. vuonna 1908 ja postimerkkinä samainen kuva omakuva-merkissä :star_struck: - upeeta! Kiitos valtavasti. :heartpulse: - Puhe meni varmaan ihan hyvin :smiling_face:.

  • @Liisa16 lähetti Calude Monet’ta :smiling_face_with_three_hearts:, Eremitaasin kokoelmista, merkkinä presidentillinen kättely vuodelta 2017. Kiitos paljon. - Minäkin katselin tänään upeita kukkia, Jyväskylän Mäyrämäessä on aika suuri Alppiruusupuisto, perustettu jo 1986, ja kävin tänään siellä ensimmäistä kertaa. Upeita, valkoisia, violetteja ja monen eri punaisia kukkia valtavissa pensaissa kuusimetsässä! Hieno kokemus!

:mailbox_with_mail: Vielä yksi kortti saapui, @mirabelle lähetti suosikkejani, hassuja, upeita pitsipäähineitä Bretagnesta :smiling_face_with_three_hearts:. Mummot on niin viehättäviä näissä luomuksissaan :smile:. Sitä voi kukkoilla niin monella tapaa… Kiitos taas myös upeista postimerkeistä :star_struck:.