Kartpostal almak

Merhaba sizler kartpostallarınızı nereden alıyorsunuz? Türkiye’de yurt dışında olduğu gibi rahatlıkla her yerde bulamıyoruz eskiden bulmak çok daha kolaymış ancak şimdilerde ben internetten sipariş vermek, kırtasiyeden almak ve turistik yerlerden almak dışında bir yer bulamadım.

2 Likes

Eskiden artkart diye bir siteden almıştım gayet uyguna ancak site kapanmış sanırım.Dolap gibi uygulamalarda uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

1 Like

Ben genellikle Ankarada Ulustaki pttden ücretsiz alıyorum. Bayağı da güzel kartpostallar oluyor. Dost kitabevinden de alıyorum. Ankarada galeri ekin ve tunalıdaki office storedan da alabilirsiniz. 1 tl’ye keskin colour’un kartpostalları satılıyor. En fazla 2.5 tl’ye var.

1 Like

@SiM_ çok teşekkürler.

İstiklal caddesinin ara sokaklarındaki sahaflarda eski ve orijinal kartlar bulabilirsin. Bazılarını atmaya kıyamıyorum hatta.

1 Like

@keen teşekkürler.

türkiye’de kartpostal temin etmek, kartpostal gönderip/alanları yıldıracak derecede zor bir mesele. (başka ülkelerden kartpostal teminim olmadı. kıyaslamayı yurtdışından bana gelen kartpostal ve pullara bakarak yapıyorum) ptt’nin ücretsiz olarak gönderime sunduğu kartlar , bilhassa yazısız olan kartları iyi oluyor.

ayrıca kartpostal gönderi ücret tarifesi basılı kağıt kategorisinden değerlendirilmesi gerekirken bir çok ptt buna uymuyor ve normal mektup gönderi ücreti talep ediyor.

bunda da diğer ülkelere göre oldukça pahallıya gönderdiğimizi söylemek istiyorum.

4 Likes

Ucuza ve toplu kartpostal alabileceğiniz birkaç yer buldum. :innocent:
Not:Hiçbiriyle alakam yok sadece internette gördüm.

1 Like

Teşekkür ederim :blush:

1 Like

booktasarımdan daha önce alışveriş yaptım kendileri iyi çalışıyor ama kartlarından çok memnun kalmadım bu yüzden bi daha alışveriş yapmadım

2 Likes

merhaba, bu format izinli mi bilmiyorum ama kendi capimda tamamen telifsiz firca ve resimlerden yaptigim kartpostallarim var bakmak isterseniz LenoresCandles | Shopier

2 Likes

Merhaba ürünlerinize baktım. Eğer kartpostalların fotoğraflarını çekmek isterseniz Google PhotoScan’i kullanabilirsiniz. Ürünlerinizi de beğendim bu arada^^

tesekkur ederim, genelde cıktılarını alınca boyle cekiyorum ama onu da denerim :slight_smile:

Merhaba,

acaba anadolu pazarlama sitesinden kart alan var mı? istediğim kartları buradan buldum ve sipariş etmeyi düşünüyorum.