[Estonian] Eesti keel

Tere! Ma oskan natuke eesti keelt ja tahan seda ka foorumil kasutada. Eesti keel meeldib mulle väga palju. Olen olnud vahetusüliõpilasena Tartu ülikoolis 20 aastat tagasi.

Kas seal on ka keegi teine kelle eesti keel meeldib?

Tere! Mulle palju meeldib Eesti keelt ka, aga ainult oskan natukene.

1 Like

Tundub, et ainult soomlastele ja ameeriklastele meeldib eesti keel :unamused: Meie kogukond on siin kuidagi kokku kuivanud.
Vanas foorumis oli vähemalt paar teemat kus tunti muret margihinna tõusu pärast ja jagati muljeid kust postkaarte osta.

2 Likes

Hi everyone! :wave:

Just a quick message to let you know we’ve created a new “Baltic states” geographical category, for topics about Estonia, Latvia and Lithuania, so I’ve moved this topic here.

Feel free to open more posts in this section and make it a nice place for postcrossers from these countries to come and interact with others! :slight_smile:

2 Likes

Tere! Missugune vaikus siin eestlaste pool?
Millest see küll tuleb?
Ma ei ole enam aastaid kaarte saatnud . ühel aastal tegid venelased tünga .
aasta jooksul kogunes mulle 25 Venemaa poolt vastamata ja registreerimata kaarti.
PCr palus mul uuesti saata. Siis tuli ka markidele uus ja suurem hind - nüüd vaatasin kaartide registreerimist 15 minutit - ei ühtki eestlast, mujalt rahvast pooled venelased. Kõik on tore aga kuhu kaovad kaardid? On kellelgi kogemusi … :yum:

1 Like

kas keegi oskab mulle öelda kust saaks osta selliseid Eesti kaarte

3 Likes

hello!
greetings from Tallinn

1 Like

Hello, Estonian Postcrossing friends!

I will be travelling in Estonia - Tallinn, Pärnu, and possibly Tartu - at the end of April and early May. If you have recommendations of places to buy postcards, I would be very happy to know where to find the best ones :blush: I imagine they will be easy to find in Tallinn, but maybe you have a favorite shop you would like to recommend? Thank you!

1 Like

Ma ei ole selliseid Eestis kunagi müügil näinud. Need tunduvad olema mingist kõikide riikide seeriast, kus iga maa kohta trükitakse üks kaart kus on siis selle riigi põhisümbolid. Seda üleval keskmist olen kuskil isegi näinud varem.

ohh, leidsin selle ülevalt keskmise https://www.postallove.com/Postcards/Greetings-from-series/Greetings-from-Estonia

Äkki keegi saab sovitada algajatele, kus Eestis huvitava postkarte ootsida?

Tere, ma olen Patrik ja olen Austerlane… ma elasin 9 aastat Eestis ja räägin natukene Eesti keeles ka :slight_smile: Mulle meeldib Eesti ja Eesti kultuur väga ja ma tahaksin “swap” rohkem Eestlasediga…

1 Like

Hello! I am looking for someone to exchange postcards or envelopes with the Estonian stamp in support of Ukraine. From me Ukrainian material on the theme of the war.

Teie küsimus on vana ja ehk saite juba vastuse. Tallinnas on palju toredaid postkaarte Solarise kaubanduskeskuses (minu lemmik!) ja vanalinna turismipoodides. Kaarte müüakse ka mõnes Rimi kaupluses. :slightly_smiling_face: Andke ka teada, kui teate häid kohti.

2 Likes