Ajatuksia yllätys travelling notebook:sta

Tuli sellainen idea mieleen, että ilahduttaisin isovanhempiani heidän hääpäivänään (tai synttäreillä kun heillä on ne lähekkäin). Eli laittaisin Travelling notebook:n liikenteeseen. Mietinnässä on nyt, että lähtisikö vihko ihan maailmaa kiertämään vaiko kotimaassa :thinking:

Isovanhempani eivät englantia ymmärrä, joten siltä kantilta kotimaa olisi parempi. Mutta jos maailmalle lähtisi niin tulisi varmaan monenlaisia tervehdyksiä. :sweat_smile:

Onneksi tässä on vielä syksyyn aikaa. En ole ennen tällaistä tehnyt ja mietinkin olisiko kokemuksia tai vinkkejä jakaa :speak_no_evil:

Kiva idea! Ehkä notebookin kierrättäminen pelkästään Suomessa toimii kuitenkin paremmin, jos kumpikaan isovanhemmistasi ei kerran osaa englantia. Muuten koko vihon pointti voi mennä heiltä yli hilseen, jos eivät ymmärrä sanaakaan siitä, mitä sen sivulle on kirjoiteltu.

Onko sinulla jokin tietty teema mielessä tälle viholle (esim. jokin isovanhempiasi yhdistävä asia) vai ajattelitko sen enempi sellaiseksi yleiseksi onnitteluvihkoseksi?

1 Like

Ei ole vielä tiettyä aihetta mielessä. Pyysinkin tuossa muuta perhettä ajatusriiheen mukaan, että lähtisikö notebook jonkun aiheen kanssa :sweat_smile:

Jos maailmalle lähtisi, niin oli ajatuksena että sivut täyttyisi kuvilla tms., ei välttämättä tekstillä. Se toki voipi olla turhan rajoittava, että siltä kantilta Suomessa olisi varmaan parempi :innocent:

Kiitoksia tosi paljon vinkeistä ja ajatuksista! :heart:

Jos meinaat laittaa ulkomaille, niin ”turvallisempi” vaihtoehto on pyytää ihmisiä lähettämään siulle erillisiä sivuja vaikka korttipalkkiolla, kuin että laittaisit jonkun vihkon kiertämään ulkomaita. Usein ne kiertävät vihkot jääkin sinne…

Hyvä pointti, eipä ollut tullu tuo mieleen :sweat_smile: tod. ihan suomen sisällä teen tämän mutta hyvä muistaa ja pitää mielessä tämä :innocent:

Tuo olisi varmaan ihan kiva idea jos voisi täältä Suomestakin laittaa vain oman sivun tulemaan. Jotenkin välillä pelottaa mitkä pääsee perille.

Ihan totta :thinking: tosi hyvä että erilaisia pointteja on tullu niin pystyy paremmin päättään miten sitten tekkeepi :hugs: