Voorsteltopic Nederlandstalige postcrossers - Vragen, antwoorden, adviezen, tips enz

welkom 4 (3)

@Steadler :smiley:

Ik heb jouw vraag naar dit topic verplaatst. :slight_smile:

hahaha, grapjas!
je hebt al meer kaarten zelf ontvangen dan er van jou bij anderen zijn gearriveerd
dussss…

Hey!
Ik ben Natalie, Belgische, een aantal jaar geleden ben ik een tijdje actief geweest op Postcrossing (11 jaar geleden alweer), en toen ben ik gestopt omdat ik langdurig ging reizen en in het buitenland woonde. Sinds kort opnieuw mijn weg gevonden naar Postcrossing en ik ben weer helemaal fan! Zit momenteel vol ongeduld te wachten tot er kaarten geregistreerd worden zodat ik er weer kan versturen :smiley:
De afgelopen dagen ben ik hier forum aan het ontdekken, als ik mijn weg hier wat beter ken, lijkt het me leuk om via hier ook kaartjes te versturen.

Als kind en tiener had ik een heel aantal penvriendinnen, vond dat ook leuk om mensen al schrijvend te leren kennen. Benieuwd of hier ook mogelijkheden zijn tot uitwisseling (van kaartjes of brieven) met mensen die geinteresseerd zijn om elkaar op die manier te leren kennen (en niet enkel leuke postkaarten uitwisselen, bedoel ik dus). Ik zal het allicht wel ontdekken, heb de indruk dat hier nog veel op het forum is wat ik niet weet, of misschien is het oké als ik zelf ga zoeken naar mensen?

2 Likes

welkom 3 (3)

@Natalie_E :smiley:

Dit is het topic m.b.t. “Penpals”.
Hier kun jij ook een oproep plaatsen. :smiley:

1 Like

Dank je!

1 Like

Het is weer zover! Morgen wordt er een Nieuwe Winnaar van de Maand! Voor Nederlandstaligen van hier en overal bekend gemaakt! Het is altijd leuk om nieuwe mensen erbij te betrekken. Misschien lukt het wel via deze weg? Klik op de blauwe print, en dan kom je er vanzelf :wink: Hopelijk tot ginder!

1 Like

Hallo allemaal, mijn naam is Linda, ik ben nog niet zolang bezig maar ben blij dat ik postcrossing ontdekt heb. Kaartjes schrijven is leuk, kaartjes ontvangen is leuk, kortom ik wordt er blij van. Het is bijzonder om op deze wijze contact te hebben met mensen die je niet kent, ik denk dat ik nog wel even blijf.

3 Likes

welkom 2 (3)

op het forum @lindahd :smiley:

1 Like

Goedemiddag! Mijn naam is Lizzy
Ik heb vorige week van postcrossing gehoord en er maar meteen een account voor gemaakt!
Lijkt me erg leuk om op deze manier mensen van over de hele wereld blij te maken en ook leuke dingen te lezen en ontvangen van over de hele wereld.
ben benieuwd, de eerste 5 kaartjes zijn onderweg naar hun bestemmingen

4 Likes

welkom 2 (3)

Op het forum. @HappyLis :smiley:

Welkom, ik ben ook nog niet zo lang bezig, geduld wordt beloond :star_struck:. Veel plezier hier.

ook namens mij: welkom

leuk trouwens dat de meesten hier welkom wordt toegeroepen

bij mij echter staat: ’ Pinned on Feb 6, '22 ’
weet iemand wat dat betekent?

@AnnekevanDorp,

Dat heb ik gedaan.
Op deze manier blijft dit onderwerp bovenaan staan m.b.t. de NL. community.

Vastgezet op 6 feb '22 ’.

Als moderator van de Nederlandse Community kan ik onderwerpen vastzetten. :slight_smile:

Hoi allemaal! Ik ben Marjolijn, sinds juni ben ik lid dus ik ben echt nog een newbie hier :smiley:
Ik ben erop gekomen via Bokt. Ik heb al 14 kaartjes ontvangen, 15 verstuurd en er zijn er nog 4 onderweg. Ik vind het zo leuk! Iedere keer als er een kaartje in de bus ligt is dat een klein geluksmomentje :heart:
Hopelijk kan ik binnenkort ook aan wat tags mee gaan doen en wat meer directe swaps :smiley:

3 Likes

welkom 2 (3)

Welkom @Marjo93 :grinning:

1 Like

Hoi allemaal ik ben Stephan, ben Amsterdammer maar ik ben voor mijn vrouw naar Tilburg verhuisd. Zij heeft mij ook kennis laten maken met postcrossing. Ik ben hier zelf nog maar sinds kort mee begonnen maar ik vind het leuk om post van over de hele wereld te ontvangen en versturen. Het forum is nog helemaal nieuw voor mij dus ik moet nog even gaan uitzoeken hoe alles precies werkt.

4 Likes

welkom 1 (3)

Welkom op het forum @DutchTrucker. :smiley:

1 Like

Hoi ik ben Diana en woon met mijn man en honden in Tilburg. Mijn man heeft zich hierboven al voorgesteld zie ik :wink:. Ik ben nu een aantal maanden geleden begonnen met postcrossing en ik vind het helemaal geweldig. Kaarten schrijven en versturen vind ik minstens zo leuk als ze ontvangen. Van het forum maak ik nog niet veel gebruik maar ik hoop hier een hoop te kunnen leren.

PS hoe krijg ik de Nederlandse vlag achter mijn naam?
En heeft iemand tips waar ik kleine afzender adresstickers kan bestellen die ik op mijn kaartjes kan plakken? Die van Vistaprint zijn veel te groot. Ik krijg soms kaartjes binnen met echt kleine stickers en die zoek ik dus

@Binkestein84 Bij hobby.liefde op instagram. kun je je wensen kenbaar maken over stickers groot en klein,of eigen ontwerp

1 Like

Hallo Diana, @Binkestein84,

Als jij de :netherlands: vlag achter jouw naam wilt plaatsten, ga jij naar “preferences / profile”.

Klikken op het “poppetje”.

Dan scroll je naar beneden en zie jij de optie om de vlag te kiezen.

1 Like