[Ukrainian] Українська - 🇺🇦

Привіт😀
Може хтось знає, чому мені не приходять листи на ел.пошту з сайту. Наприклад сьогодні, моя листівка долетіла до посткроссера з Німеччини. Але хурей на пошту мені не прийшов. Також не приходять витягнуті адреси…

Привіт!
Спробуй звернутися в службу підтримки, якщо нічого з цього посилання не допоможе. Та ж проблема в інших користувачів: 1, 2, 3

Привіт, а коли мені почнуть присилати листівки, я сьогодні свою першу листівку відправив

1 Like

Привіт! Після того,як буде зараєстрована твоя відправлена листівка

Привіт усім! Я зараз у Швейцарії тимчасово, але дуже рада бачити инших учасниць та учасників з України! :blue_heart::yellow_heart:

4 Likes

Привіт всім.

@Kirajam, @feather_cat, @ambystoma, @Mellow_yellow, @Your_supergirl, @GanleyBraided, @KiTanaMi, @Ornera, @s0nata, @Adelheild, @KiTanaMi, @Pushonka, @marimiku, @_Misjap, @Carolinna

Я запрошую вас зіграти в Шибениця!!

1 Like

Вибачте моє вторгнення з боку США, я просто хочу побажати нашим українським друзям добра в цей невизначений час, коли Росія на вашому порозі. Сподіваюся, ситуація дуже скоро заспокоїться. Ви в наших думках. (перекладач Google)

21 Likes

12 Likes

Давайте дружити в соцмережах, ось посилання на мої соцмережі Globa Anastasia | Linktree

1 Like

Чи відправляли ви вже листівки з кораблем, чи нашею Мрією? Як щодо марок? Може вирішили зберігати їх, чи все ж очікують на відправку ?

1 Like

Вітання!Сьогодні відправила свою першу листівку в Німеччину.Відправляла ластівочку з «Мрією».Надіюсь, усе доїде (до речі, як довго зараз листівки доставляються?)Була шокована цінам марок.Мені дали 2 марки номіналом Х (80 грн. за дві) і сказали щоб доїхало за кордон треба 2 марки.Хоча мені здається що необов‘язково, головне щоб було на ціну 1$, чи не так?Чи можна придбати різні марки,різних номіналів, і потім клеїти на листівку,щоб у сумі був 1$?
Дякую!
Слава Україні!:ukraine::heart:

2 Likes

Привіт
Якщо ви відправляєте листівку то ціна має вийти 1$, можна комбінувати різні марки головне щоб вийшла ціна 1$. Якщо ви відправляєте конверт тоді якщо я не помиляюся ціна 1,5$
Героям слава!

4 Likes

Я зрозуміла, що на меленьких відділеннях, навіть в такому великому місті як Одеса, ніхто майже не відправляє листівки: коли я купляла однодоларову марку, жоден з робітникив її не продавав і вони не могли її пробити. На хвилиночку, марки мені дали 2019 року. Що тут сказати, в відділенні біля мого дому взагалі їх не продають. Краще самі просіть марки з літерами чи Ж, чи Z (чи добирайте до вартості 1$), багато працівників, нажаль, не розбираються (тарифи є на сайті укрпошти). Доречі, на сайті укрпошти є курс валют на теперішній день, але коли купляєшь марки вони насправді рахують вартість по курсу НБУ, тому можливо ті курси більше стосуються посилок.

2 Likes

Я відправила поштову картку з Мрією. Не думаю, що варто клеїти марку з кораблем, думається, що воно нікуди не дійде: її можуть просто вкрасти. Не то, щоб в мене вона була. :wink:

2 Likes

доброго дня усім!

сподіваюся, ви в безпеці наскільки це можливо.

хочу розповісти про тематичний обмін поштівками з марками солідарності з інших країн - :ukraine: Stand with Ukraine RR і запросити усіх охочих взяти участь :blue_heart: :yellow_heart:

2 Likes

Яка в нас “спеціальна марка”? Якщо “Мрія” і якщо вона ще є в наявності на пошті, я б прийняла участь.

1 Like

Відправка за кордон - еквівалент 1 дол. І не має значення чи однією маркою ви зібрали цю суму чи хоч десятьма.
Я люблю щоб на листівці було багато гарних марочок, тому використовую 3-4 марки маленьких номіналів.

1 Like

А зараз долар 36,56 грн. Як ви збираєте? Клеїте більше? Наприклад, найменший номінал, який я знайшла - 50 коп. І якщо курс долара збільшиться, а деякі марки з фіксованою ціною: чи пошта доставляє такі листівки, якщо виявилося на них трохи меньша сумарна вартість?

Клею 37 грн.
Коли курс був плаваючим, я завжди округлювала до цілого числа.
Суму марок і курс я завжди перевіряю в день відправки, про всяк випадок. Краще доклеїти зайвих 50 копійок, ніж листівку не відправлять далі через недостачу пари копійок.
Зараз НБУ знову зафіксували курс, він буде 36,56 до наступного їх розпорядження.
Але все одно краще щоразу перевіряти наа сайті НБУ, бо можна пропустити новину про зміну курсу.

1 Like

Користь з марок номіналом Z та Ж (таку взагалі не бачила), що їх можно було кілька днів тому купити дешевше. :smile: Я вперше підправила марками на суму, не розрахувала, що Мрія така велика марка (хоча вони і соловейко з номіналом Z великою зробили, дуже гарна марка, доречі), мусила заклеїти частину тексту.:sweat_smile: Я просто люблю багато писати.