KUKA HALUAA kortin?

Heippa!
Pitkän tauon jälkeen aktivoin tilini ja katselin vanhoja kortteja. Lämmöllä muistelin vaivaa nähneitä kortin lähettäneitä ja säännöllisiä kortinvaihtokavereita.
Tutkailin omia ja äidiltäni jääneitä kortteja ja aattelin että niistä joku voisi lähteä ilahduttamaan ihmisiä.
Täällä on varmasti myös uusia kortteilijoita, joilla ei ole “vanhoja” kortteja. Ja sitten on retrokorteista innostuneita.
Kasari- ja ysärikortteja on paljon eri aiheista.
Kortin luonteen vuoksi lasken retro-osioon myös ennen vuotta 2010 jaetut mainoskortit.
Itse kun noita on pyöritellyt pitkään, niin osa näyttää siksi omaan silmään tylsiltä, osa näyttää edelleen mahtavilta.
Tai jos ennen vuotta 2010 painetut kortit ovat sinulle eksotiikkaa, ilmoittaudu. :smile: (silloin äidin korttivarasto siirtyi minulle)

Kasarilta ja ysäriltä on hyväntekeväisyyskortteja ja niitä kuuluisia kotiin jaettuja Kuurojen liiton tai Tsidetta ilman käsiä -kortteja. SPR:n kortteja ainakin -92 ja -93
2-osaisia taidekortteja, joitain paikkakuntakortteja ehkä, Valittujen palojen maailman nähtävyyksiä-kortteja, isotäti on korttien painovuodesta päätellen käynyt -87 Ven…Neuvostoliitossa
Turku-kortteja vuosituhannen vaihteesta, Marleena Ansion kortteja ennen 2010, joitakin maksikortteja 2006-2009,…

Anna aihe, niin pengon korttivarastoa. Niitä on kaksi pärekorillista ja osa on vielä järjestelemättä. Löytyi vielä vanha sairaalareissuilla mukana ollut korttikassi tarroineen…
Kortin saat kirjoitettuna tai kuoressa. Kuoreen toki voin laittaa useammankin kortin. :slightly_smiling_face: ja todennäköisesti laitankin.

Mitä saisi olla? :upside_down_face:

Kortti vieressä sanoo että menee mobiiliin ja hymiö luuriin. Tuli vanha olo…:laughing:

5 Likes

Ruoka- ja juoma-aiheiset kiinnostaa aina :blush: Myös jos sattuu Virpi Pekkalan kortteja oleen tuolta ajalta niin ne olis kans tosi tosi mieluisia! Ja tervetuloa takaisin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Yv laitettu :slight_smile:

1 Like

Yv lähetetty :slightly_smiling_face:

1 Like

laitan sinulle viestiä :slight_smile:

1 Like

Yv lähti täältäkin. :blush:

Yv laitettu :relaxed: