KKV - Kuukauden voittaja kesäkuu 2024

Kuukauden voittaja kesäkuu 2024

Jos haluat ilahduttaa kuukauden voittajaa kortilla ja olla näin mahdollisesti seuraava kuukauden voittaja itse, kysy osoite tässä ketjussa! Sen saatuasi lähetä voittajalle kortti niin, että se on perillä tämän kuun aikana. Voit osallistua tähän leikkiin kerran tai vaikka joka kuukausi.

Kuukauden alussa edellisen kuukauden voittaja arpoo yhden kortin kaikista saamistaan KKV-korteista. Se, jonka kortti tulee valituksi, on seuraavan kuukauden voittaja.
Tuleva voittaja ei etukäteen tiedä olevansa Kuukauden voittaja, vaan se tulee yllätyksenä. Arpoja valitsee myös “valevoittajan”, joten jos tuleva voittaja kyselee osoitetta, hän ei saa omaa osoitettaan, vaan hänen korttinsa menee valevoittajalle. Jotta peli olisi reilua, voittajan tulee lähettää valevoittajalle kortti, vaikka hän jo tietäisi olevansa voittaja. Kaikki lähettävät vain yhden kortin. Jos lähettää useamman kortin voittajalle, vain yksi osallistuu arvontaan.

Kortteja voittajalle voi lähettää koko kuukauden ajan, vaikka voittaja olisi jo tiedossa. Kuukauden voittaja arvotaan kaikista saapuneista korteista, jos et kortissa ilmoita jättäytyväsi pois arvonnasta.

Kirjoita korttiin:
KKV kesäkuu 2024
nimimerkkisi
nimesi ja osoitteesi selkeästi, jos haluat osallistua arvontaan

ONNEA ARVONTAAN!

Tässä onnekkaiden voittajien lista tuoreimmasta alkaen (valevoittajineen) viimeisten 12 kk ajalta

Toukokuu 2024 minkero (Mindee)
Huhtikuu 2024 - Idler (kotona)
Maaliskuu 2024 - villapuutarha (minkero)
Helmikuu 2024 - Mindee (kotona)
Tammikuu 2024 - ykssoprano (ritvapeltola)
Joulukuu 2023 - villapuutarha (Mindee)
Marraskuu 2023 - Liisa16 (ykssoprano)
Lokakuu 2023 - outsa (minkero)
Syyskuu 2023 – Pirjo78 (ykssoprano)
Elokuu 2023 - Idler (kotona)
Heinäkuu 2023 - minkero (kotona)
Kesäkuu 2023 - Mindee (?)

Ottaisin voittajan osoitteen kiitos :blush:

1 Like

Minäkin tahtoisin onnitella voittajaa :smile:

1 Like

Haluaisin onnitella voittajaa. :postbox:

1 Like

Ottaisin osoitteen, kiitos :hugs:

1 Like

Haluaisin onnitella voittajaa myös :sunny:

1 Like

Saisinko osoitteen, kiitos!

1 Like

No tottahan minäkin! Saanko osoitteen, kiitos.

1 Like

Saisinko osoitteen :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Mukana minäkin! Osoitetta odottelen.

1 Like

Minulle myös :slightly_smiling_face:

1 Like

Iloinen Kesäkuun voittaja ilmoittautuu :smile: :hibiscus::honeybee: :sunflower: ! Hienoja kortteja on viikon mittaan saapunut:

@marzze lähetti Sokrun värikkäitä Pusikko-otuksia, @kotona kauniin akverellin, @Outsa interiöörin Sibeliuksen Ainolasta, @Villapuutarha vedestä kasvavia mäntyjä Lannevedeltä ja @Idler hienon näköispainoksen suosikeistani, Näköala Helsingin Tähtitorninvuorelta, nykyisestä Eteläsatamasta.

Ihania, mieluisia kortteja kaikki tyynni, ja mukavia viestejä, tervehdyksiä. Kiitos :smiling_face_with_three_hearts:.3 Likes

Valevoittaja kiittää voittajaa @ykssoprano ihanasta Saariosta :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

@Regndroppar lähetti onnittelut M/S Gabriellalta matkalla (Ahvenanmaan) eiku Öölannin miittiin! Toivottavasti matka oli mukava ja koko reissu tietysti myös!

Kiitos paljon merellisestä kortista ja hienoista meriaiheisista postimerkeistä ja -leimoista. :smiling_face_with_three_hearts: (Postimerkit vain olivat Ahvenanmaalta, ja postileima.)

Olimme matkalla Öölantiin tällä kertaa, mutta reissu oli mukava. :blush:

1 Like

@Liisa16 pisti postiin voittajalle (mulle :smile:) Wäinö Aaltosen kuvataidetta, Enkelin pää, 1923. Vesiväri, lyijykynä, hiili ja lehtikulta paperille! Hieno :smiling_face_with_three_hearts: . Turun kaupunginmuseon kokoelmista.
Kiitos upeasta kortista, ja oli tosi hauska lukea omasta lounastapaamisestasi, juhlan tuntua siinäkin. :grin:

:mailbox_with_mail: Vielä saapui kaksi onnittelukorttia, @suvii8 ja @nediam_nori lähettivät mukavat kesäviestit. :smiling_face_with_three_hearts: Kiitos oikein paljon ja ihanaa kesää teillekin :heavy_heart_exclamation:

.

2 Likes

:mailbox_with_mail: Tänään saapui vielä yksi kortti kesäkuun voittjalle, @Mindee lähetti Kaj Stenvallin kortin Omistamisen ihanuus. :smiling_face_with_three_hearts: Kiitos paljon, myös kauniista postimerkista.
Valitettavasti et päässyt nyt tämän kuun arvontaan.

1 Like